Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

9 temmuzda atanan arkadaŞlar 7 eylÜl ,de Ücret alan varmi bİlgİleİmİzİ paylaŞalim !

Tepki Skoru
0
ben urfa harrandayım maaşım yatmadı acaba ilk maaşım ne kadar olur eylül 15te alabilirmiyim acaba...

Tepki Skoru
0
patsiga hanım yarın evde görüşürüz:)biz ceylanpınardayız

Tepki Skoru
0
zümre hocam ben milli eğitime gittim sordum.7 sinde almayan arkadaşlar 15 ;inde alackamış işlemleri yapılıyormuş.hadi hayırlısı

Tepki Skoru
0
bende muşta görevliyim.ama şu an doğum iznindeyim.banada ayın 7 sinde 2 bin 80 lira yatmış.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar banada 7 eylülde 1.300 küsür yattı;ama sözleşmeli öğretmenler kadrolu öğretmenler gibi peşin çalışmıyormuş yani önce çalışıp sonra maaş alıyorlarmış.yanlış yatırmışlar o yüzden yatırdıkları maaşı geri istiyorlar yani mal müdürlüğüne yatıracakmışım.bana sadece eylül 1inden 15ine kadar çalıştığım maaşı vereceklermiş birde tabi eğitim ödeneğini.bu arada istanbulda çalışıyorum.velhasıl yatırdıkları 1aylık maaşı geri ödeyecekmişim.bölye bir durumla karşılaşan başka kimse var mı?

Tepki Skoru
0
Ne şimdi bu yaa..Mevsimlik tütün işçilerine döndük.MEB bu işin suyunu çıkardı iyice.Düşüncem bu.Arkadaşım sen şimdi bir ay ne yapcan o zaman.İstanbul gibi bi yerde ...Hey allahım yaaa...

Tepki Skoru
0
ya sorma arkadaşım sanki bu zamana kadar ilk defa 4-bli çalıştırıyr bu milli eğitim. 2 milyar küsür alan arkadaşlar sizin bu verdikleri kaç aylık maaşınız?ben şimdi milli eğitime dilekçe vereceğim.bunun için kimlerden geri istemedilerse onlar çalıştıkları il, ilçe ve kaçında başladıklarını yazabilir mi? bunları örnek göstereceğim şimdi.acil cevap bekliyorum.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım ben olsam hangi makama ve nasıl dilekçe yazmam gerektiğini gidip il milli eğitim müdüründen bizzat sorardım.Böylece aklındaki her soruyu sorar hem de doğruyu makamından öğrenmiş olurdum.Bu şekilde bu gibi bir durumdan ve yapılan yanlışlıktan müdürün de haberi olmuş olur.Bir taşla kaçtane kuş...

Tepki Skoru
0
Yazık valla,insanlar sanki adres belli olsun diye çalışıyorlar.Takındıkları tutuma bakınca insan böyle düşünüyor.Ücret iadesi yapan arkadaşlara allah sabır versin.Ev kirası elk.su vb...Atandınız ama hala ailenizden para isteyeceksiniz..Bu durumda para biriktirmeye başlasam iyi olacak.Ne olur ne olmaz,atanırsam da maaşı geri isterlerse ne yaparım???

Tepki Skoru
0
Güle güle harca arkadaşım.Hayırlı olsun.Darısı bitakım sorunlar yaşayan arkadaşlara.İnsanın arada böyle güzel haberlere ihtiyacı oluyo gerçekten.

Tepki Skoru
0
Sağol arkadaşım,umarım herkes rahat bir nefes alır.

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar lütfen yardım bekliyorum sizden.9 temmuzda atanan arkadaşlar eğer sizlerden tam maaşınızıı geri istemiyorlarsa hangi il ilçe de olduğunuzu maaşınızı felan yazarmısınız özelden gönderebilirsiniz.sizleri örnek göstererek dilekçe vereceğim.

Tepki Skoru
0
9 temmuzda atanan arkadaşlar nerdesiniz?sizlere sesleniyorum aynı durum sizinde başınıza gelebilirdi çok zordayım ve yardıma ihtiyacım var lütfen yapacağınız sey çok basit okulunuzu ilçe ve ilinizi ne kadar maaş aldığınızı yazar mısınız?korkmayın sizin maaşlarınızı elinizden almayacaklar.bu sadece benim bağlı olduğum bağcılar milli eğitime has bir hata.sizleri örnek göstericem hata yaptıklarını alınmaması gerektiğini söyliycem lütfen biraz duyarlı olalım...

Tepki Skoru
0
yozgatlı hocam,size daha önce de yazdım yine kıyamıyorum yazıyorum.Bi sevkmi alırsınız artık yada müdürden izinmi bilmem ama bi şekilde mesai saati dahilinde izin alın.Ve sabah saatleri olmasına özen gösterin bence. Zira müdürler genelde sabah 9-10 arası yerlerinde oluyolar.Henüz günlük aktivitelerinin hazırlığını yapıyolar.Gidin bizzat İl Meb Müdürüne ve Mal Müdürüne durumunuzu anlatın.Muhakkak bi hal çaresi bulunur.Devlet heleki eğitim-öğretimin bu kadar içi.... herneyse işte,bir ortamda size bir hal çaresi sunarlar.Sonuçta siz devletin bir öğretmenisiniz ve yine devletin başka bir kurumunun yaptığı yanlışın cezasını çekiyosunuz.Nezaketinizden ve sabrınızdan birşey kaybetmeden ama hakkınızın farkında olarak başvurunuzu yapın öğretmenim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle