Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

60 saatlik seminere tepki...

Tepki Skoru
0
Deerli Arkadaşlarım Birlik ve barenerlik olmadan hiç bir iş yürümez. Biz Türk Eğitim-SEN olarak daha geçenlerde Sözleşmeli öğretmenlerrin mağrudiyeti için ve diğer konularda Hak aramak için meydanlardayız ama birlik ve beraberlik yok. Türk Eğitim-SEN e üye olmadan da o tepkiye destek verilebilrdi. Önemli olaan öğretmen kardeşlerimizin Sorunları. Geçekten şöle baktığımz zamanda Türk Eğitim-SEN dışında diğer sendikalar doğru düzgün de bir iş yapmıyor. Biz EYlem Yapıyoruz Arkadaşlar Gitmiş Sözleşmelileri Mağdur eden, KPSS hırsızlığının soruşturmayan ve sessiz kalan bir sendikaya üye olmaşlar. Türk EĞitim-SEN oalrak biz de bir yere kadar. Birlik ve beraberlik şart. bu sorunlar bir an evel çözülür.

Tepki Skoru
0
dava açmak için ne yapılmalı atamalar önünü kapatıp açıği ücretlilerle dolduracaklar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sendikaarın arkamızda duracağını zannediyorsanız yanılıyorsunuz. zaten sendikaların amacı tüm atanamayan öğretmenlerin branş dışıda olsa atanabilmesi. bu kadar haykırışa rağmen hala neden bu çarpıkluğun önüne geçmediler?? yapılacak tek birşey var biran önce dava açmak zaten davanın sonuçlanmasıda oldukça zaman alacak. daha fazla vakit kaybetmemeliyiz

Tepki Skoru
0
adliyede çalışan bir tanıdığımdan bilgi aldım. herkes kendi bulunduğu ildeki adliyeye gidip sadece bir dilekçe ile başvuracak. avukat tutmaya yada duruşmaya çıkmaya gerek yokmuş. sadece dilekçenin sonuna sonucun yazı ile bildirilmesini istyorum yazacakmışız. idare mahkemesine başvuracakmışız. toplu şekilde başvurulması yasal değilmiş herkes kendisi dilekçe ile başvurmalıymış. çok masraflıda değilmiş damga,pul ücreti fln ortalama 25,30 lira tutarmış. sendikalara güvenirsek daha çokkkk bekleriz. bu gidişle atanmayıda rüyamızda görürüz

Tepki Skoru
0
melike bende ankaradayım b,şeyler yapalım Ankaranın neresindesin kaçıncı sınıftasın bu gidişle atanmak hayal olacak

Tepki Skoru
0
melike bende ankaradayım b,şeyler yapalım Ankaranın neresindesin kaçıncı sınıftasın bu gidişle atanmak hayal olacak
ben ankarada değilim yanlışlık olmuş düzeltmedim. antalyadayım, araştırıyorm bi avukatla görüşücem bilgileri burada paylaşırım.ayrıca henüz mezun olmadım ama birçok mezun arkadaştan daha duyarlı olduğum kesin bu konuda maalesef

Tepki Skoru
0
Melike ben Ankara Yenimhalledeyim.Bu konuda herkes yorum yazmakla yetinmiş alımlar seneden seneye azalacak
çünkü heryeri bu şekilde dolduracaklar.Ben 2 inci sınıftayım ama biz mezun olana kadar ortalık çok karışacak gibi görünüyor site dernek açmış dernek aracılığı ile dava açabilir aslında...... Ben okul önces genel müd aradım.Alımların devam edeceğini söylediler.Kadrosuz usta öğreticiliğ iptal ettiler bu konu ondan da usülsüz.Onlar hiç değilse bu konunun eğitimini alıyorlar.Bi ara herkes çok tepkiverdi ama bir sonuç çıkmadı.İnş sacece ücretli çalıştırmakla yetinirler.önüne geleni okul öncesine almak nasıl bir çözümse artık.................................

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle