inşallah herkes atanır. çarşambayı zor bekliyorum ya hakkımızda hayırlısı artık
Şunu anlamamız lazım.Bu çok değişik bir atama.O yüzden net bişiler yazmak çok güç.Millet neden yazmıyor diyorsunuz herkesin aklı karışık.Şu yanlışıda yapmayın.Geçenki atananların hepsi sözleşmeliden kadroya geçenler değil.Birileri kuyuya taş atıyor sizlerde inanıyorsunuz.Tek bir gerçek var oda yüksek puanı olanların çogu işaretleme yapmayacak düşük puan alanların çoğuda fırsat bu fırsat deyip tercih yapacak.O yüzden sıralama aralığı ne olur kimseyi umutlandırmanın bir mantığıda yok.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.kumtanesi arkadaşım geçen atamada 3109 kişi alındı bizden bunun 2798 (yanlışsam düzeltin) kişisi ilk atama geri kalanı sözleşmeden kadroya geçenlerdi.başvuran sayısı daha fazla 17 bin küsür(( .offffffffffff forma girince dahada moralim bozuluyo önceden iyi yada kötü herkes yorum yapardı şimdi oda yok herkes ümidi kesti galiba.ben yüksek puanlıların tercih yapmaması ve 26 yı açmayanlarla baya bi kayma olacağını düşünüyorum ama nekadar??????????????????? 44-45 arası kalır gibime geliyo umarım yanılmam.