Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

6 Temmuz Ataması İçin Puanlarınız Nedir

Tepki Skoru
0
kafayıı yememe az kaldııı,tamam sabrediyoruz,allahtan istiyoruz , isyan etmiyoruz.ama allah aşkınaa artık gerçekten hak eden insanlar alınsın,atansın.ben sadece bunun için dua ediyorum.öğretmenlik mesleğiniii vicdanıyla yapanlar atansın.çocuğunun burnunu silerken tiskinmeyenler atansın,pis diye kucağına almayanlar atanmasın.rabbim gerçekten hayırlsınıı nasip etsin bizlere.eninde sonunda olacak ama zamanı var diyorlar evet muhakkak bir zamanı var.ama bu zaman sürecii artık beynimi daha doğrusuu beynimizi kemirdi.

Tepki Skoru
0
sabrin sonu selamettir hocam sabredin hak edenin HAKKINI VERECEKTIR RABBIM YA BU DUNYADA YADA OBUR DUNYADA RABBIM HAYIRLISI ILE ATANMAYI NASIP EYLESIN INSALLAH

Tepki Skoru
0
gerçekten neden kimse yorum yapmıyor anlam veremiyorum. benim puanım 50.611 26 + ilçeye onaylattım.

Tepki Skoru
0
inşallah herkes atanır. çarşambayı zor bekliyorum ya hakkımızda hayırlısı artık

Tepki Skoru
0
2011 haziran kadrolu 39 puanla başvuran 3109 atanan 2798 bu sayıyı cıkardıgımızda 311 kişi yapıyo hadi diyelim biraz yüksek puan alıpta tercih yapmayan olsun gercekten arkadaslar tam bi süpriz olacak bu 6 temmuz ataması göründe bakın puan 40 olacak atamada

ne dersiniz arkadaslar

Tepki Skoru
0
yok canım sende herkes başvuru yapmadıki o zaman benim arkadaşım 30 bin alımda başvuru yapmadı tc no girdigimizde sisteme kayıtlı degil diyor başvuru yapan 3 bin küsür diyorsun fakat o zaman başvuru yapmayanlarda vardı onlar sistemde görünmüyor yani şuan bekleyen 5 küsür kişi var sürüsüne bereket diyecem ama demek istemiyorum maşallah ne kadar çok muşuz ata ata bitmiyor ya KUMTANESİİİİİİ ARKADAŞ

Tepki Skoru
0
40 görmez büyük bir süpriz beklemeyin derim millet oturdu oturdu şimdi atama akillarina geldi ve sadece 16 il açilmiş açilan yerler dogununda dogusu kuzey irak sinirinda hanfedilerin şimdi akillarina gelir atanmak ve birde 26 evet dedim demiyorlarmi cildiriyorum ne 26 be kardeşim zaten hepsi kötü yerler allah size akil fikir versin rabbim bazilarina güzel puan veriyor ama kullanmayi bilmiyorlar ve bizede engel oluyorlar

Tepki Skoru
0
ya şu 3000 nerden çıkardınız 17 bin küsür kişi başvurdu 2800 atandı 1 haziranda

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar zaman geçtikçe mantıklı düşünemiyoruz galiba morelimizi bozmaya kötü şeyler düşünmeye gerek yok herşey olacağına varacak.kendimizi sıktığımız yanımıza sınav öncesi stres olarak kalacak ve bizden çok şey götürecek. o atamanın içinde 15 binden fazla sözleşmeli vardı hayırlısı olsun ama bana kalırsa ve aldığım duyumlara göre puan 47.50 ve 48.50 gibi kalacakmış.

Tepki Skoru
0
kumtanesi arkadaşım geçen atamada 3109 kişi alındı bizden bunun 2798 (yanlışsam düzeltin) kişisi ilk atama geri kalanı sözleşmeden kadroya geçenlerdi.başvuran sayısı daha fazla 17 bin küsür :((( .offffffffffff forma girince dahada moralim bozuluyo önceden iyi yada kötü herkes yorum yapardı şimdi oda yok herkes ümidi kesti galiba.ben yüksek puanlıların tercih yapmaması ve 26 yı açmayanlarla baya bi kayma olacağını düşünüyorum ama nekadar??????????????????? 44-45 arası kalır gibime geliyo umarım yanılmam.

Tepki Skoru
0
hocam hemen hemen herkes tercih yaptı yapmayan çok az kişidir allah hayırlısını versin hakkımızda geçen yıl ders çalışırken çok iyi konsantre olmuştum ama hakkımız yendi bu yıl kendimi derslere veremedim ne olacaksa olsun artık psikolojimiz bozuldu hepimizin

Tepki Skoru
0
kumtanesi arkadaşım geçen atamada 3109 kişi alındı bizden bunun 2798 (yanlışsam düzeltin) kişisi ilk atama geri kalanı sözleşmeden kadroya geçenlerdi.başvuran sayısı daha fazla 17 bin küsür :((( .offffffffffff forma girince dahada moralim bozuluyo önceden iyi yada kötü herkes yorum yapardı şimdi oda yok herkes ümidi kesti galiba.ben yüksek puanlıların tercih yapmaması ve 26 yı açmayanlarla baya bi kayma olacağını düşünüyorum ama nekadar??????????????????? 44-45 arası kalır gibime geliyo umarım yanılmam.
Şunu anlamamız lazım.Bu çok değişik bir atama.O yüzden net bişiler yazmak çok güç.Millet neden yazmıyor diyorsunuz herkesin aklı karışık.Şu yanlışıda yapmayın.Geçenki atananların hepsi sözleşmeliden kadroya geçenler değil.Birileri kuyuya taş atıyor sizlerde inanıyorsunuz.Tek bir gerçek var oda yüksek puanı olanların çogu işaretleme yapmayacak düşük puan alanların çoğuda fırsat bu fırsat deyip tercih yapacak.O yüzden sıralama aralığı ne olur kimseyi umutlandırmanın bir mantığıda yok.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Tepki Skoru
0
ecemkiz arkadasim hakli bitti yani bende ders calisma sevki istegi atanacakmiyim bilmiyorum bu yuzden ders calismaliyim hala ama su atamalar yuzunden allak bullak oluyor insan ve beklenti icine giriyor carsamba nasil gelecek bilmiyorum herkesin hakkinda hayirlisini versin RABBIM

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepiniz gibi bende bir okulönceci olarak atanamadık yaaaaaaaaa ne iştir dienlerdenim ama şunu da bilmeliyiz ki bazı şeyler de kısmet!53.174 benm puanım.26yı açtım en doğu yerleri de yazdım(ki zaten tercih sayfasının en batısı erzurumdu) ben dünyalık işlerimi yaptım,diğer kalanları allahın artık.sabretmeliyiz.olaylar olmadan ne nedir noluyo ne bitiyo demek sadece canımızı sıkar,kendi kendimizi bitirmekten başka bir iş yapmaz.tercih yapan arkadaşlara hayırlısı olsun diyorum.

Tepki Skoru
0
sayın ATABEY ARKADAŞIM istersen yazımı bir daha oku asıl yanlışı sen yapıyorsun benim ne dediğimi anlamamışsın sanırım. en son yapılan atamada bizden 3109 kişi alınmadımı? alındı. bunun 2798 kişisi ilk atamamıydı? evet ilk atama.eeeeeeeee geriye kalan ne oluyor? onlarda sözleşmeliden kadroya geçmedimi?geçti. aç 1 haziran sonuçlarınıda bi bak istersen.yani benim ağzımdan o atamada hepsi kadroluydu diye bir söz çıkmadı.evet bu atama çok farklı fikir yürütmek çok daha güç.ama tercih yapmamış olanlarla 26 yı açmamış olanları düşünürsek (ki büyük ihtimalle çoğu kişi açmadı diye düşünüyorum) kaymalar çok olacak gibi geliyor bana.katılırsın yada katılmazsın oda senin fikrin.........

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşalar bende yeni üye oldum.Puanım 59.779erzurum-bingöl-mardin-van ve batman yazdım.

Tepki Skoru
0
alaca hocam van ve mardinden nereleri yazdiniz

Tepki Skoru
0
alaca 2 hocam o puanla neden atanamadınız daha önce

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat