Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

4yaşta yeni görevim

Katılım
7 Kas 2010
Mesajlar
74
Tepki Skoru
0
Puanları
0
slm arkadaşlar,4yaşta yeni göreve başladım.sınıfım çok az kişi ama beni hiç dinlemiyorlar,sınıftan kaçıyorlar,birbirlerine vuruyorlar.stajyerim de var ama faydası yok..bu zamanda gelmiş olmam da kötü.öğretmen değişikliği..sınıfta düzen adına bir şey yok.böyle bi sınıfta olsaydınız ne yapardınız.._?
 
Katılım
25 Eki 2009
Mesajlar
25
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
35
benım yaş grubumda 4 ALH yardımcın olsun bn 2.5 yaşında aldım arada taşkınlıklar oluyo sabırla onları eğledırecek etkıleyecek gırışımlerde bulunmaılısın kolay gelsın şimididen :)
 
Katılım
11 Tem 2009
Mesajlar
2,453
Tepki Skoru
3
Puanları
36
Yaş
45
Merhaba şimdiden kolay gelsin ve sunu unutmayın küçük yasla ugrasmak daha kolay kandırmak kolay olur cünki onlarııı... Ama genelde ögretmenlerimiz hep ufak yas gruplarında panik yaparlar... Yeni oldugunuz için zaman ihtiyacınız var size alışmaları konusunda... Sevdikleri oyunları oynayarak,oyunlara müzik katarak ve uslu durduklarında ödül olarak tekrar oynatarak çocukları hem kendinize alıştırırsınız hemde kurallara uymaya baslarlar... Sevginizi esirgemeyin,iyi calışmalar
 
Katılım
9 Mar 2008
Mesajlar
460
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
37
Sevgi ve ödül hocam ödül onlar için çok önemli hergün yeni bir pekiştireçle gidin eminim çok önemseyecekler ben de küçük yaşta çalışıyorum Allahım ben kafayı yerim dediğim çocuklarımın yavaş yavaş düzeldiğini görmek gibi keyiflisi yok.Ani sinir patlamaları çok oluyor nedendir bilmiyorum küçük yaşta ama sakın bastırmak için daha fazla bağırmayın.Ve çok hareketli etkinlikler alın hocam tüm enerjilerini boşaltabilsinler. Ben en çok Türkçe Dil Etkinliğinde zorlanmıştım ama kukla köşesi kurtarıcımdı bayılıyorlar o köşede hikaye dinlemeye ve drama,maske,kostüm bunlar büyük kurtarıcılar.Akıl vermek gibi olmasın ama naçizane fikrim hocam.Şimdiden kolay gelsin zorlu ama çok zevkli olduğunu göreceksiniz.
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst