arkadaşım ne güzel mezun olmuşsun.Allah bizlere de yardım etsin. ama sende geçen yılki dosyanı bize örnek olsun diye bu sayfaya yüklersen çok yardımcı olursun.şimdiden teşekkürler..arkadaşlar allah kolaylık versin ben de bu yıl mezun oldum. tabiri caizse anamızı ağlattılar stajda. kızım bir yaşındaydı.2 gün çağırdılar 10-12 arası ders olduğundan özellikle iki hoca paylaşamadı allah bildiği gibi yapsın onları rezillikti yani. çok şükür mezun olduk da kurtulduk. elimiz mahkum herşeye katlandık bizi notlarla tehdit ettiler ooo daha neler neler.....anlıycanız çok zor bu işler .allah kolaylık versin umarım siz de mezun olursunuz biran önce
evet aynen öylee..thu dersi çokda zor değil arkadaşlar..etkinlik olarak ben ilk salgın hastalıkları seçtimm..ikincim kıyafet toplama..3 ve 4 e karar veremedim halaa..siz hangi etkinlikleri seçtiniz nedenn..????ya arkadaşalar benim anladığımı anlatayım size 4 etkinlik seçicez 2 sini grupla yapacaz o yüzden grup arkadaşınızla ortak seçin 2 etkinliğinizi 1 etkinliğe toplam 6 hafta düşüyor zaten ilk 2 hafta etkinlikle ilgili araştırma yapacaz yani tez yazar gibi faydaları önemi vs. için sonraki hafta uygulayacağımız etkinliği planlicaz geziye götüreceksek yeri ayarlayacaz mesela küresel ısınma etkinliği çocuklara nasıl vericez bunu düşünecez oyun drama gibi yöntemlerle bunu çocuklara anlatacaz sonrada değerlendirme raporu yazacaz bu raporları belgeleride hep e portfolyoya yükleyecez bu kadar ama etkinlik seçmek zor iş
Arkadaslar bu konu uzerınde durun bence olmadı eskişehiri arattırın bizede 2 yarım gun artı 2ssat yanı toplam 10 saat geleceksınız dedıler bız ıtıraz ettık cunku normalde bır tam gun yanı 8 saat bunun 6 saatı öğretmenlik uygulaması 2 saatı topluma hizmet uygulamaları yada 2 yarım gun gelıp 6 saat öğretmenlık uygulaması ıkıncı gunde 2saat topluma hızmet uygulamaları almamız gerekıyor.selam arkadaslar ben mardinde stajımı yapacambizde sabahın köründe gittik. 2 gün yapacaksınız dediler 11den 4 kadar bizde üzerinde durduk 1 güne alacaklar inş.
Size hiç değilse kendinizin seçme hakkı verılmıs bıze hoca 4 tane etkınlık sectı hıc fıkır almadan sımdı onlarla ugras durbiz grup olarak huzur evine gitmeyi seçtik 2.sine karar veremedik bizim öğretmen etkinliklerin çoğunu geri dönüşüm vs. gerek yok biz zaten yapıyoruz çocuklar biliyor bunları dedi önümüzü kapadı bizde mecbur geri kalanları seçtik
sizin durum daha kötüymüş arkadaşım hangi etkinlikleri verdi hocanız?Size hiç değilse kendinizin seçme hakkı verılmıs bıze hoca 4 tane etkınlık sectı hıc fıkır almadan sımdı onlarla ugras dur
Benim arkadaşım da aynı durumdaydı.Eskişehir'i aradı ve ordan değiştirdiler.Sende ara istersen bir.arkadaşlar benim sormak istediğim bir şey war.ben 4.sınıf öğrencisiyim ve ücretli öğretmenlik yapıyorum ,sabahcıyım staja gittiğim öğretmende sabahcı,öğretmen isterse aynı okulda bulunan öğlenci bir öğretmene beni yönlendiremez mi?
kitap okuma alışkanlığı kazandırma,sizin durum daha kötüymüş arkadaşım hangi etkinlikleri verdi hocanız?