Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

4.sınıf..staj hakkında bildiklerimizi paylaşalım..

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlarrr..bu yıl 4.sınıftayım ve haftada 1 gün staj yapıcam allahın izniyle..ama kafamı karıştıran bi çok şey var..uygulama okulumda ilk defa bu yıl stajer kabul ediyoo onlarda pek bilgili değill..kafam çok karışık..nasıl olacak bu iş yaaa..

Tepki Skoru
0
mesela ben bugün ilçeden sabahın beşinde kalktımm 8 de okluda oldum..ve bana yarın saat 11 buçukta toplantı dediler..ben tekrar gidemiycemm..bebeğim var..onu bi gün daha bırakamam..offf offf..

Tepki Skoru
0
Senin işin zormuş arkadaşım ama 1 yıl idare etmek zorunda kalacaksın malesef zaten toplantıda genel olarak okulun kurallarından vs bahsediyorlar bazen uygulama öğretmenleride bilgili olmayabiliyorlar bu sebeple sen klavuzu çok dikkatli okuyup anlamalısın öğretmenlik uygulamasında ara sınava kadar klavuzda belirlenen etkinlikleri serbest zaman, fen-matematik vs.. gibi etkinlikleri haftada bir gün planlayıp uygulayacağız 2. dönem ise günlük plan hazırlayacağız tabi bu planları belgeleri vs haftalık olarak e portfolyo portalından yükleyeceğiz birde sınıftan bir çocuk seçicez onun içinde doldurulması gereken anektod kayıtları vs. gibi belgeleri haftalık olarak tutacağız thu dersi içinde 1. dönem "2" 2. dönem "2" etkinlik uygulayacağız klavuzdan 4 etkinlik seç ona göre hazırlıklarını yap ama bu ders biraz daha kapsamlı gibi geliyor bana valla şimdilik bu kadar anlatabiliyorum arkadaşım ama kafamıza takılanları buraya yazarsak bir birimize yardımcı olabilirz :) bu yıl için herkese başarılar diliyorum

Tepki Skoru
0
teşekkür ederimm..inanın kılavuzu bin kere inceledim..ama işte insan yinede korkuoo..

etkinlik olarak şuanda gündemde domuz giribi vss salgın hastalıklar varr..o yüzden salgın hastalıkları seçtim..bide kıyafet toplama etkinlğini seçtim..diğer ikisini hala düşünüyorumm..ne yapabilirim acaba???sizler ne seçtinizz??biliyosunuz bu hafta portala yüklüycez planıve değişiklik yapamıycaz..o yüzden ii düşünüp güzel bir tez hazırlamak istiyorumm..tavsiyelere açığımm..

Tepki Skoru
0
ha bide şu var ki..2. etkinlik grupla yaıacak..yni yanımda bi arkadaş olacak..ya ikimizde 2. etkinlikte farklı etkinlikleri seçersekkk..nasıl grup çalışması yapıcaz o zaman???

Tepki Skoru
0
selam arkadaslar ben mardinde stajımı yapacambizde sabahın köründe gittik. 2 gün yapacaksınız dediler 11den 4 kadar bizde üzerinde durduk 1 güne alacaklar inş.

Tepki Skoru
0
bende 1 gün yapıcamm..yani şöyle..thu dersi 2 saat olacakyaa..saat 10 okulda olacağımm..dersi tamamlayıpp öğretmenlik uygulaması dersine geçicem..saat 12 de..5 te okuldan çıkıcam..artık saat kaçta evde olabilecemm allah bilirrr???

Tepki Skoru
0
zaten thu dersinin araşytırma aşamasında okula gitmemize gerek yokk..ben o örtmenin tlf num ve mailini aldımm..öyle heberleşicezzzz..

Tepki Skoru
0
selam arkadaslar ben mardinde stajımı yapacambizde sabahın köründe gittik. 2 gün yapacaksınız dediler 11den 4 kadar bizde üzerinde durduk 1 güne alacaklar inş.
bu arada sizede kolay gelsinn..ilçeye aldırma ihtimaliniz yok mu..biz yarında itibaren gerekli yerlere başvurucaz..geçen yılki arkadaşlarım ilçede yaptılar..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yıllık çalışma palnın hazırlayıp yükleyen varmı örnegini gösterebilirmi bi ögretmenimiz hiç yardımcı olamadı bu konuda siz yükleyeceksiniz dedi ama tam anlamadı kimse

Tepki Skoru
0
geçen yıl staj yüzünden okulum uzadı..imzalamadılar dewamsızlık yaptığım için,ki devamsızlık yaptığımda kendi okuumda zaten öğretmenlik yapıyordum..bugün ilk mkez staj yerime gittim ve uygulama yapacağım okuldaki insanları görünce ANADOLU ÜNİVERSİTESİNE bir daha selamlarımı göndedim..çünkü müdür de dahil olmak üzere eğitim öğretim ,tüzükler,ve bizim sistem hakkında hç bir bilgisi olmayan insanlar neymiş beni eğiteceklermiş....peehhh..ama şu var mühür kimdeyse,kadı oymuş..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bugün staja gidenler thu dersini hocalarınız nasıl anlatıı güzel anlatan ve anlayan varsa burda bize söyleyebilirlermi hocaları ne demiş bibiizmki pek anlatamadı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sanırım öğretmen grupları oluştururken o gün yanına düşen arkadaşınla grup yapar heralde tabi benim ilimdeki okullarda stajyer çok başka illerde az olanlarda vardır grup etkinliğinde ortak bir etkinliğe karar verip 2-3 kişi artık kaç kişiyse birlikte yapılacak demek ki benim staj günüm daha gelmedi umarım öğretmenin bilgilidir. staja bi gideyim size de yardımcı olurum arkadaşlar ben daha karar veremedim etkinliklere güzel olsun istiyorum sizler seçtiğiniz etkinliklerde ne gibi uygulamalar planlamayı düşündünüz?

Tepki Skoru
0
efiral arkadaşım çok üzüldüm yoktan yere sorumsuz insanların sorumsuzluklarının kurbanı olmuşsun :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar allah kolaylık versin ben de bu yıl mezun oldum. tabiri caizse anamızı ağlattılar stajda. kızım bir yaşındaydı.2 gün çağırdılar 10-12 arası ders olduğundan özellikle iki hoca paylaşamadı allah bildiği gibi yapsın onları rezillikti yani. çok şükür mezun olduk da kurtulduk. elimiz mahkum herşeye katlandık bizi notlarla tehdit ettiler ooo daha neler neler.....anlıycanız çok zor bu işler .allah kolaylık versin umarım siz de mezun olursunuz biran önce

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bugün staja gidenler thu dersini hocalarınız nasıl anlatıı güzel anlatan ve anlayan varsa burda bize söyleyebilirlermi hocaları ne demiş bibiizmki pek anlatamadı
rabişcim..ben buğün stja gittim..thu dersi ile ilgli bi evrak var onu okudu bize..toplam 4 tez hazırlıcaz ..2 si bireysel etkinlik 2 si grup etkinliği olacak..

araştırmahaftalatında okula gitme zorunluluğumuz yokk..

bu hafta e portfolyoyu açıp planı yüklememiz gerekioo ama ben hala sisteme giremedimm..

Tepki Skoru
0
evet musa buken..o gün sansına kim çıkarsa yıl boyunca onunla staj yapacaksın..bizim okul kura sistemi ile belirliycek hangi gün yapacağımızı..ben akşam üzeri arayıp sorucam..hangi gün olduğunu söyleyecekler..

Tepki Skoru
0
e portfolyoya girebilen varmı açılmıyor bi türlü sorun bendemi yoksa genelmi

Tepki Skoru
0
ya bu ders çok saçma arkadaşlar yaa biz zaten lisede yeteri kadar gördük stajımızı hala ne bu anlamıyorum ya:(( öğretmenlik uygulaması tamam da topluma hizmet uygulamalarından hiçbişey anlamadım yaa:((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle