o_tugba_o' Alıntı:gönül canım süper olmuş etkinliklerin bende bu sene 3-4 yaş grubunu aldım bol bol paslaşalım...
RİCA EDERİMcadi57' Alıntı:teşekkürler canıım süper olmuşş..![]()
RİCA EDERİMnurpetek' Alıntı::thumbsup:teşekkürlerr
ARKADAŞIM TÜRK BAYRAĞINDA BENDE ZORLANDIM 1GÜNDE BİTMEDİ .BİZ 20 KİŞİYİZ SIKILDIKLARI ZAMAN BIRAKTIRDIM.2 HAFTA KADAR SÜRDÜ.MAKAS KULLANMAYA BAŞLADILAR. BAZILARI MAKASI GÜZEL TUTUYOR BAZILARIDA TUTAMIYOR İKİ ELLERİNİ KULLANIYORLAR.BENİMKİLER SÜREKLİ OYUN OYNAMAK İSTİYORLAR.YA SENİNKİLER?papatya1911' Alıntı:gönülcüm hepside çok güzel olmuş çocuklarının eline sağlık o türk bayrağını nasıl yuvarladılar okadar kağıdı benimkiler çok çabuk yoruluyorlar bide topu topu 7 kişiler böyle büyük etkinlikler yapamıyoruzgenede çok farklı ve güzel etkinlikler çıkartabiliyorlar
bide bişey soracağım makas kullandırmaya başladınmı?ben başladım bazen yorulmalarına rağmen hiç bırakmak istemiyorlarpaylaşımların için sağol gerisini bekliyoruz ben herzaman ekleyemiyorum ödünç fotoğraf makinası bulursam ancak ozaman
![]()
RİCA EDERİMdenizzz' Alıntı:TEŞEKKÜRLER GÖNÜLCÜM...
hemen bu konuda yorum yapmalıyımmgönül' Alıntı:ARKADAŞIM TÜRK BAYRAĞINDA BENDE ZORLANDIM 1GÜNDE BİTMEDİ .BİZ 20 KİŞİYİZ SIKILDIKLARI ZAMAN BIRAKTIRDIM.2 HAFTA KADAR SÜRDÜ.MAKAS KULLANMAYA BAŞLADILAR. BAZILARI MAKASI GÜZEL TUTUYOR BAZILARIDA TUTAMIYOR İKİ ELLERİNİ KULLANIYORLAR.BENİMKİLER SÜREKLİ OYUN OYNAMAK İSTİYORLAR.YA SENİNKİLER?papatya1911' Alıntı:gönülcüm hepside çok güzel olmuş çocuklarının eline sağlık o türk bayrağını nasıl yuvarladılar okadar kağıdı benimkiler çok çabuk yoruluyorlar bide topu topu 7 kişiler böyle büyük etkinlikler yapamıyoruzgenede çok farklı ve güzel etkinlikler çıkartabiliyorlar
bide bişey soracağım makas kullandırmaya başladınmı?ben başladım bazen yorulmalarına rağmen hiç bırakmak istemiyorlarpaylaşımların için sağol gerisini bekliyoruz ben herzaman ekleyemiyorum ödünç fotoğraf makinası bulursam ancak ozaman
![]()
AMAN ARKADAŞIM ÇOCUKLARA MAKAS VERDİĞİNDE YANLARINDA OL.BİRBİRLERİNE ZARAR VEREBİLİYORLARo_tugba_o' Alıntı:hemen bu konuda yorum yapmalıyımmgönül' Alıntı:ARKADAŞIM TÜRK BAYRAĞINDA BENDE ZORLANDIM 1GÜNDE BİTMEDİ .BİZ 20 KİŞİYİZ SIKILDIKLARI ZAMAN BIRAKTIRDIM.2 HAFTA KADAR SÜRDÜ.MAKAS KULLANMAYA BAŞLADILAR. BAZILARI MAKASI GÜZEL TUTUYOR BAZILARIDA TUTAMIYOR İKİ ELLERİNİ KULLANIYORLAR.BENİMKİLER SÜREKLİ OYUN OYNAMAK İSTİYORLAR.YA SENİNKİLER?papatya1911' Alıntı:gönülcüm hepside çok güzel olmuş çocuklarının eline sağlık o türk bayrağını nasıl yuvarladılar okadar kağıdı benimkiler çok çabuk yoruluyorlar bide topu topu 7 kişiler böyle büyük etkinlikler yapamıyoruzgenede çok farklı ve güzel etkinlikler çıkartabiliyorlar
![]()
ben 2 aydır sürekli makas kullandırıyorum şuan s şekline geçtik z şeklini bitirmelerei beklediğimden daha kısa sürede bittii ayrıca serbest zamanda ailelerden dergi istedim köşe oluşturduk kesme köşesi gidip orda kesme yapanlar var...
RİCA EDERİMbedriye göksu' Alıntı:gönülcüm etkinliklerin süper olmus