Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

3 Yaşa Yönelik Etkinlikler

Tepki Skoru
0
hayat1974' Alıntı:
gönülcüğüm çalışmalardan  bahsediyordun şimdi ben üye oldum burdan seni takip edeceğim öptüm güzellllllllllllllllllllllll
YORUMLARINI BEKLİYORUM

Tepki Skoru
0
sssssssssssüüüüüüüüüppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

Tepki Skoru
0
Gönül arkadaşım harikaydı hepside özelikle daire şeklini öğretirken kurbağa çalışmak zevkli olacak sanırım. Arkadaşlar bende 3_4 yaş grubundayım bende çok varda onların resmini çekip en kısa zamanda yükleyeceğim..Paylaşmak dileğiyle:9

Tepki Skoru
0
hemen bu konuda yorum yapmalıyımm :) ben 2 aydır sürekli makas kullandırıyorum şuan s şekline geçtik z şeklini bitirmelerei beklediğimden daha kısa sürede bittii ayrıca serbest zamanda ailelerden dergi istedim köşe oluşturduk kesme köşesi gidip orda kesme yapanlar var...
TUĞBACIM harflerimi kestiriyorsun onu anlayamadım bende makasla zorlanıyorum özelikle 3 yaşındakilerde gazeteleri kestiriyorum boş zamanlarında ama şimdi şekilleri kesmeye başladılar yavaş yavaş yorumunu bekliyorum

Tepki Skoru
0
makas tutamazlarki ben 3 yaşa bunları yaptıramam bi kısmını .baska varmı acaba

Tepki Skoru
0
yumurtaların içersinde alçı var dimii bizde yaptırmıştık

Tepki Skoru
0
cnm bunlar bence 2.5 yaş çocuklarına göre benim bu sene 4 yaş ama müthiş derecerde lerlediler karika faaliyetler yapıyorlar

Tepki Skoru
0
selm arkadslar 3 yas grubuna yönelik sert yumusak yada ıcerı dısarı gıbı konularda nasıl etkınlıklerınız var.teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşım güzel şeylerde bunlar 3 yaşa uygun şeyler değil ki.. nerde gördünki 3 yaşında bunu yapanları yok artık..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle