Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

26 yı işaretleyecekler.

Tepki Skoru
0
endişe içindeyiz.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. BEN DE 26 YA VARIM. VATAN SEVERLİK YAPMAYA GELİNCE SÖZDE KALMASIN DEĞİL Mİ?

Tepki Skoru
0
yarası olan gocunur...ben ortaya attım lafı... Bana aynen öyle geliyor.yazdığım gibi geliyor bazılarının söylediği ben gidermiyimmmmmmm gibi bişeytekrar yazmıyorum kopyalaıp direk vurgu yapanalr olmuş kendimi tekrar yazıp yormama gerek yok :)

insan biraz kanaatkar olmalı sözleşmeli atanmışsın kardeşim.hiç atanmamış olan insanlar var.sözleşmeli olana kadar atanalım diye birsürü laf söyleyip sonrada sakın 26yı yazmayın ben yazdım şöyle oldu falan filan...diyerek insnaalrın umutlarını kırmalarına kızıyorum.allahü tealanın izniyle atanırsam neresi olursa olsun giderim...çünkü bıktım artı kinsanalr tarafından küçümsenmekten.şurda forumda güya hepimizi aynı branştayız açıköğretimlilere öğretmenlik verilmesin diyen farklı zihniyette birsürü insan var....puanım 41 deyince adını soyadını yazsan 50alırdın diyen var veriyprum cevapalrını arkadşaım yani benadımı soyadımı yazmamışmıyım :) yada 12 puanla atanan rehberlikçi nasıl atanamış bana adını soyadını yazan 50 alır diyene kadar bunun düşün diyorum...keşke şu yazdıkalrımın azıcık kıymeti olsada meb ciddiyealsa sözleşmeli olan eninde sonund akadroya geçmeyecekmi? Neden bu alım sıfır alım olmuyor? Bizlere hala işkence yapılıyor..............
çok haklısın! Ben de katılıyorum! Ama bu bölümde sinir bozan bir yazı olmamış! Ben başka bölümde senin gibi kızdım. Havalara giren çok !

Tepki Skoru
0
çok haklısın! Ben de katılıyorum! Ama bu bölümde sinir bozan bir yazı olmamış! Ben başka bölümde senin gibi kızdım. Havalara giren çok !
bence de senin sinirlerinin bozulması kimsenin umrunda değil .Empatik düşünün biraz insanların umuda ihtiyacı var .(olur inşallah arkadaşım )demek çok mu zor acaba anlamıyorum bu umut kırıcı zihniyeti

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle