şurda bilmem kaç puanla ben gidermiyimmmmmmmmm gibi saçma salak sorular soranlar asiniroluyorum.... Umudu olmayan işaretlemesin madem öyle tercihte yapmayın.umudunuz yoksa hiç tercih yapmayın insnaalrın rızkınada mani olmayın...iyi düşünün yok gelmez bilmem ne diyedüşüneneler tercih yapamyın madem öyle terich yapıpta sıramızı almayın...eğer doğuya gidipte birsürü zorluk çekmeyi göze aalbiliyorsanız gelirmi gibi saçma bir soru sormadan tercihinizi yapın bekleyin....insnaalrıd a umutsuzluğa düşürmeyin.....
hocam düşük puan alan insanların umutlarını yansıttığı bu platformda yaptıklarını SALAKlık olarak nitelendirmeniz çok yanlış, bence..
Benim puanım 41.013 bende yazıyorum heryeri hemde 26 ya evet... Sizlerden bazıları gibi gelirrrrrrrrmi? Gelmeyeceğini bile bile yazızyorum falaangibi saçma sapan konuşmuyorum....nasibimde varsa gelecek inş.nasibimde yoksada sözleşmeli alıma inş. Buyıl benim için çokkk güzelbiryıl olacak...
şurda bilmem kaç puanla ben gidermiyimmmmmmmmm gibi saçma salak sorular soranlar asiniroluyorum.... Umudu olmayan işaretlemesin madem öyle tercihte yapmayın.umudunuz yoksa hiç tercih yapmayın insnaalrın rızkınada mani olmayın...iyi düşünün yok gelmez bilmem ne diyedüşüneneler tercih yapamyın madem öyle terich yapıpta sıramızı almayın...eğer doğuya gidipte birsürü zorluk çekmeyi göze aalbiliyorsanız gelirmi gibi saçma bir soru sormadan tercihinizi yapın bekleyin....insnaalrıd a umutsuzluğa düşürmeyin.....
Benim puanım 41.013 bende yazıyorum heryeri hemde 26 ya evet... Sizlerden bazıları gibi gelirrrrrrrrmi? Gelmeyeceğini bile bile yazızyorum falaangibi saçma sapan konuşmuyorum....nasibimde varsa gelecek inş.nasibimde yoksada sözleşmeli alıma inş. Buyıl benim için çokkk güzelbiryıl olacak...
süpersin arkadaşım herşeyin hayırlısı tabiki ben 51.299 ile samsunun dağ köyüne atandım doğuda yok belki böyle ücra ama şükür olsun bayrağım altındayım 26 ya tekrar evet nasibimizde varsa olur yoksa böyle hayırlısı....şurda bilmem kaç puanla ben gidermiyimmmmmmmmm gibi saçma salak sorular soranlar asiniroluyorum.... Umudu olmayan işaretlemesin madem öyle tercihte yapmayın.umudunuz yoksa hiç tercih yapmayın insnaalrın rızkınada mani olmayın...iyi düşünün yok gelmez bilmem ne diyedüşüneneler tercih yapamyın madem öyle terich yapıpta sıramızı almayın...eğer doğuya gidipte birsürü zorluk çekmeyi göze aalbiliyorsanız gelirmi gibi saçma bir soru sormadan tercihinizi yapın bekleyin....insnaalrıd a umutsuzluğa düşürmeyin.....