Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

26 yı işaretleyecekler.

Tepki Skoru
0
Benim de 58,sizce varmıdır atanma şansım araştırıp
hizmet puanı 30 olan köy olan yerleri yazıyorum genelde,26ya kalmadan gidermiyim ersiniz,26yı işaretlemeyi düşünüyorum:))

Tepki Skoru
0
çok riskli bir karar.üstelik puanlarımız bu kadar düşmüşken bilemiyorum bu rahatlığımı riske atarmıyım ailemden sevdiklerimden uzak kalmak zor çook zor

Tepki Skoru
0
sözleşmelide 26. tercihi yaan arkadaşlarım, kadrolu atamalrda mutlaka yazmalı bana göre....

Tepki Skoru
0
ıyı dıyorsunuzda 26 ile urfaya atananda kendı elımle sırnaga atanmaktansa urfaya atanmayı tercıh ederım

Tepki Skoru
0
şurda bilmem kaç puanla ben gidermiyimmmmmmmmm gibi saçma salak sorular soranlar asiniroluyorum.... Umudu olmayan işaretlemesin madem öyle tercihte yapmayın.umudunuz yoksa hiç tercih yapmayın insnaalrın rızkınada mani olmayın...iyi düşünün yok gelmez bilmem ne diyedüşüneneler tercih yapamyın madem öyle terich yapıpta sıramızı almayın...eğer doğuya gidipte birsürü zorluk çekmeyi göze aalbiliyorsanız gelirmi gibi saçma bir soru sormadan tercihinizi yapın bekleyin....insnaalrıd a umutsuzluğa düşürmeyin.....

Benim puanım 41.013 bende yazıyorum heryeri hemde 26 ya evet... Sizlerden bazıları gibi gelirrrrrrrrmi? Gelmeyeceğini bile bile yazızyorum falaangibi saçma sapan konuşmuyorum....nasibimde varsa gelecek inş.nasibimde yoksada sözleşmeli alıma inş. Buyıl benim için çokkk güzelbiryıl olacak...

Tepki Skoru
0
Puanım 59 ve 26 işaretlemiyeceğim zaten şuan çalıştığım okul 26 tıya denk yerde gerek yok diye düşünüyorum kendi okulumu yazacağım...

Tepki Skoru
0
bnde 67.725le 26 ya ewet deyicegim.ama 26 ya kalmadan bı yer gelecegını düşünüyorum

Tepki Skoru
0
şurda bilmem kaç puanla ben gidermiyimmmmmmmmm gibi saçma salak sorular soranlar asiniroluyorum.... Umudu olmayan işaretlemesin madem öyle tercihte yapmayın.umudunuz yoksa hiç tercih yapmayın insnaalrın rızkınada mani olmayın...iyi düşünün yok gelmez bilmem ne diyedüşüneneler tercih yapamyın madem öyle terich yapıpta sıramızı almayın...eğer doğuya gidipte birsürü zorluk çekmeyi göze aalbiliyorsanız gelirmi gibi saçma bir soru sormadan tercihinizi yapın bekleyin....insnaalrıd a umutsuzluğa düşürmeyin.....

hocam düşük puan alan insanların umutlarını yansıttığı bu platformda yaptıklarını SALAKlık olarak nitelendirmeniz çok yanlış, bence..

Benim puanım 41.013 bende yazıyorum heryeri hemde 26 ya evet... Sizlerden bazıları gibi gelirrrrrrrrmi? Gelmeyeceğini bile bile yazızyorum falaangibi saçma sapan konuşmuyorum....nasibimde varsa gelecek inş.nasibimde yoksada sözleşmeli alıma inş. Buyıl benim için çokkk güzelbiryıl olacak...

Tepki Skoru
0

hocam düşük puan alan insanların umutlarını yansıttığı bu platformda yaptıklarını SALAKlık olarak nitelendirmeniz çok yanlış, bence..

Tepki Skoru
0
55.494 inş. kendi okulum gelir mucize gibi bişey olur ama :)) 26 ya evetttt

Tepki Skoru
0
49,22 26'ya evet
bazı sözleşmeli çalışanlar da sırf eğlencesine 26'ya evet diyorlar türkiyeyi gezip dolaşmak istiyorlar galiba... taban 53-54-55 gibi kalır

Tepki Skoru
0
yarası olan gocunur...ben ortaya attım lafı... bana aynen öyle geliyor.yazdığım gibi geliyor bazılarının söylediği ben gidermiyimmmmmmm gibi bişeytekrar yazmıyorum kopyalaıp direk vurgu yapanalr olmuş kendimi tekrar yazıp yormama gerek yok :)

insan biraz kanaatkar olmalı sözleşmeli atanmışsın kardeşim.hiç atanmamış olan insanlar var.sözleşmeli olana kadar atanalım diye birsürü laf söyleyip sonrada sakın 26yı yazmayın ben yazdım şöyle oldu falan filan...diyerek insnaalrın umutlarını kırmalarına kızıyorum.ALLAHÜ TEALANIN izniyle atanırsam neresi olursa olsun giderim...çünkü bıktım artı kinsanalr tarafından küçümsenmekten.şurda forumda güya hepimizi aynı branştayız açıköğretimlilere öğretmenlik verilmesin diyen farklı zihniyette birsürü insan var....puanım 41 deyince adını soyadını yazsan 50alırdın diyen var veriyprum cevapalrını arkadşaım yani benadımı soyadımı yazmamışmıyım :) yada 12 puanla atanan rehberlikçi nasıl atanamış bana adını soyadını yazan 50 alır diyene kadar bunun düşün diyorum...keşke şu yazdıkalrımın azıcık kıymeti olsada meb ciddiyealsa sözleşmeli olan eninde sonund akadroya geçmeyecekmi? neden bu alım sıfır alım olmuyor? bizlere hala işkence yapılıyor..............

Tepki Skoru
0

süpersin arkadaşım herşeyin hayırlısı tabiki ben 51.299 ile samsunun dağ köyüne atandım doğuda yok belki böyle ücra ama şükür olsun bayrağım altındayım 26 ya tekrar evet nasibimizde varsa olur yoksa böyle hayırlısı....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle