nagihan1903' Alıntı:ay canım ya ne güzell olmuş onlar öyle açık hava da süper olmuşş valla..senin gibii bi öğretmene sahip oldukları için çokk şanslılar emeğinize sağlıkk canımmm
tikurzena' Alıntı:deryacımmmm şekercimmm çokk cicilerr hepsideee....minikk palyaçolarr çokk tatlılalarr..minikk ateşböcekleri dee....çokk güzell birr 23 Nisann olmuşş...emeğinizee sağlıkk seninn ve afacanlarınn..nicee 23 Nisanlaraa inşallahh...
sevgilerr....
cimi' Alıntı:ÇOK ŞİRİN GÖRÜNÜYORLAR, AFERİN ONLARA![]()
umidekes' Alıntı:Çok şekerler canım benim.Eee öğretmenleri sen olunca farklı bişi beklenmezdi kii.Tabi ki şeker olacaklar.Tebrik ederim canımDarısı bizlerin başına inş.
tuba07' Alıntı:cnm cok guzel gorunuyorlar...calışmalarınıza değmiş elbette burdan gorunduğune gore
fotolar ıcın tşk![]()
nurpetek' Alıntı:canım arkadaşım yine döktürmüşsün.çok azimlisin tebrik ediyorum.
idealist' Alıntı:TEŞEKKÜRLER.
Hasan bey' Alıntı:çok güzel olmuş teşekürler
big_BLUE' Alıntı:AYYY canım benim ya çok sevimli olmuşlar maşallah..
Tebrik ederim,azmini ve başarını![]()
denisse' Alıntı:Derya'cım süper olmuşlar. İnanılmaz güzel görünüyorlar. Emeğine değmiş doğrusu. Tebrik ederim.
esmaögretmen' Alıntı:SÜPER GÖRÜNÜYORLAR ÖĞRETMENİN.MİNİKLERİN VE SİZİN ELLERİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK
-anezelka-' Alıntı:Emeğinize değmiş hocam , çooook güzeller :36_1_21:
Dediğiniz gibi nice 23 nisanlaraaaaaa![]()
ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM .. BU YORUMLAR BENİ DAHA DA MUTLU ETTİ..2 AYIN YORGUNLUĞUNU BİRDEN ATTIM...:36_3_12:meltemyn' Alıntı:canım harika görünüyorlar, cıvıl cıvıl hepside.. tebrikler..
pretty' Alıntı:Çok tatlılar
Paylaşımın için çok teşekkürler![]()
berkemcim' Alıntı:emeklerinize sağlık çok güzel görünüyorlar![]()
sevimyorulmaz' Alıntı:çok güzeller.bu arada eteklerimiz de aynıymış.
Teşekkür ederimzerrin85' Alıntı:deryacım süper görünüyorlar tebriklerrr
Teşekkür ederim ben de görmek isterdim resimleri...nashan' Alıntı:ya çook güsel olmuşlarr.tebrik ederim.bende palyaçoyu yaptırdım ama fotoları yok.tebrıkler tekrar..