Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

22 mayis 2010 Şanliurfa semİnerİne katilan arkadaŞlar yorumlarimizi burada paylaŞalim

Tepki Skoru
0
bence herşey çok güzeldi çok eğlenceliydi kendi adıma konuşayım çok eğlendim ve çok mutlu oldum.selçuk hocam yorulmak durmak dinlenmek yok türkiyemin her köşesinde yapılmalı böyle seminerler.:congratulationscut4 emeği geçen herkesin yüreğine sağlık...

Tepki Skoru
0
bence herşey çok güzeldi çok eğlenceliydi kendi adıma konuşayım çok eğlendim ve çok mutlu oldum.selçuk hocam yorulmak durmak dinlenmek yok türkiyemin her köşesinde yapılmalı böyle seminerler.:congratulationscut4 emeği geçen herkesin yüreğine sağlık...

Tepki Skoru
0
semınere katıldım ve superdı. ozellıkle muzıkamcaya bayıldım :=)
emegı gecen herkese cok teskkurler...

Tepki Skoru
0
Şanlıurfa Semineri gerçekten şahaneydi 6 sene sonra hocam Ramazan ARI yı görmek bana mutluluk verdi ve geçmişe gidip geldim En önemlisi pırlanta gibi iki insanla yakından tanışma fırsatı buldum Selçuk Aydın BÜLBÜL ve Harun Bey gerçekten güzel idealist insanlardı iyi ki varsınız. Müzik Amca evet eğlenceli anlar yaşattı içindeki çocuk iyiki hala var :) Cengiz bey hemcinsim bu işin çilesini çekmiş bizim gibi erkek anaokulu öğretmenliği ile göreve başlamış ve sonra kendisini geliştirmiş öğretim görevlisi olmuş akademik hayatınızda başarılar sizi daha güzel yerlerde görmek temennisiyle...

Selçuk Aydın Bey ve Harun Bey bu güzellği bize kadar getirdiğiniz için sizlere çokk teşekkür ederim :congratulationscut4 Evet Seminere katılmayan arkadaşlar inanın üzülerek söylüyorum çok şey kaybettiniz biz bir daha ki semineri iple çekiyoruz heyecan ile bekliyoruz...

Tepki Skoru
0
Seminer çok güzeldi.Ancak, Urfa dışından gelenler de düşünülüp, çay-kahve dışında yiyecek bişeyler de kantine konmuş olsaydı çok iyi olurdu.Yine de herşey için teşekkürler...

Tepki Skoru
4
seminerlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı bizler de çok teşekkür ederiz.

Tepki Skoru
0
Değerli arkadaşlar yorumlarınıza teşekkürler. Siz istedikçe biz hep varız.Seminerimize katılan herkese çok teşekkür ediyoruz...

Tepki Skoru
0
Çok keyifli bir gündü gerçekten.. Bu tip seminerlerin Urfa'da da olması çok güzel.. Katılmayanlara anlattım pişman oldular hakikaten katılmayanlar bence çok şey kaybettiler
Müzik amca mükemmeldi.. Evet okulöncesi öğretmeniyim ama müzik amca sayesinde içimdeki çocuk tekrar canlandı.. seminer sonrası pazartesi ders daha canlı daha aktif geçti
Bütün hocalara, semineri düzenleneyen, Urfa'ya getiren kısacası emek vermiş herkese sonsuz teşekkürler
Tekrarını diliyorum..

Tepki Skoru
4
harun hocamın da söylemiş olduğu gibi sizler istedikçe bizler de varız hocam ve en güzel seminerlerle yine sizlerle olmaya devam edeceğiz.

Tepki Skoru
0
EVET yeni bir senenin 2. ayındayız ve yeni seminer istiyoruz.. En Önemlisi bir kaç ay önceden tarihi netleştirelim ki bizde duyurma çalışmalarımızı yapalım.ŞANLIURFA da 2011 yılında MAYIS ayı gibi yine sizlerden güzel bir seminer bekliyoruz istemek bizden gerisi sizde :) Ekip harika enerji dolu Teşekkürler

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
inşalah diyelim hocam :) sizler gibi şaınlıurfada seminer isteyen çok arkadaşımız var talebinizz dikkate alınacaktır

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle