Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

20lik dişler

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar şu sonradan çıkan ve çıkana kadarda bize birsürü sıkıntı yaşatan 20 lik dişlerimiz varya çıktıktan sonrada doğru durmuyolar ve sıkıntıları devam ediyor bu sıkıntıları gidermek için neler yapılabilir görüş ve önerilerinizi bekliyorum

Tepki Skoru
0
Bende 4 tane 20 lik dişimi aldırdım korkudan o acıyı yıllarca çekip doktora gitmemiştim dişlerim bakıldığında düzgün ama yıllarca 20 likler kendilerine bi güzel yer açmışlar dişlerimin kökleri yan yan durmaya başlamış filmi görünce daha çok korktum çocuklara diş sağlığından bahset sen sadece fırçala beyaz olması değil sağlıklı da olması gerekli dişlerin aldırdım ve rahat ettim.Ama o günü hiç unutamam dişler çene kemiğine kaynamış çok zor oldu bence hemen aldırın bir an önce kurtulun yaşlanınca bi çare bulunur daha çoook var gibi.....

Tepki Skoru
0
yardımlarınız için teşekkürler ben çok korkuyorum ama okullar tatil olsun diş hastanesine gideceğim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle