Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2012 Okul Öncesi Öğretmenliği Puanları

Tepki Skoru
0
evet baya düşüş yaşandıı ben düz lise mezunuyummm .. kamu yönetimi beklerkennn okul öncesi geldi .. sevinsem mi ağlsam mı bielemdim açıkcası... he sevinyrm istediğim bölümdü... hem üzülüyorum kims ebizim bölümümüzü artık beğenmyorr ... benim tanıdığım anadolu öğretmen lisesi mezunlrı hep kamuyu tercih ettii... :/

bence bizim bölüm daha güzel kamuya göre devlete giremesen özellerde var bu arada tebrik ederim nerei tutturdun kaç puan ve başarı sıralamasıyla yazabilrmisin canım

Tepki Skoru
0
puanım 382ydiii attaürk üniversitesini kazandım erzuurmm ... bu kdr düşüş yaşanacağını bilseydim daha ii yerleri yazardım .. ayrıca cok teşekkür ederim :))) evet kendi yuvamı açmak hayalim ...

Tepki Skoru
0
puanım 382ydiii attaürk üniversitesini kazandım erzuurmm ... bu kdr düşüş yaşanacağını bilseydim daha ii yerleri yazardım .. ayrıca cok teşekkür ederim :))) evet kendi yuvamı açmak hayalim ...

Allah gönlüne görür verir inşallah hayallerin gerçek olur rica etsem başarı sıralamanıda yazabilrmisin birinci öğretim mi?

Tepki Skoru
0
tamam canım çok teşekkür ederim bnde seneye denmeyi düşünüyorum puanlar böyle düşeceksede ondan araştırıyorum

Tepki Skoru
0
inşallah gönlüne göre olurr .. keşke bu sene denseydinn ... çok düştüüü paunalrr .. ama inş. sonumuzz fen bilgisi öğretmenlerine benzemezz ...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende a.öğretmen lisesi mezunuyum puanların bu kadar düşeceğini sanmamıştım ve tercihde etmedim.nasıl oldu ya bu kadar düştü

Tepki Skoru
0
ygs 5 sıralaman kaçtı acaba öğrenebilirmiyim..

Tepki Skoru
0
slm neslihan arkadasım sen düz lise mezunusunya ek puansız sıralaman 100.000 dimi

Tepki Skoru
0
ek puansız sıralamam 80 bindi... benim diploma notum düşük ve ayrıca düz lise mezunu oldum için okulumun aobpside düşük .. o yüzden sıralamdaaa geriye düştümm ... ve ek puanlı sırlamam 100.000 bnden cok daha düşükleri dee girdii...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle