Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2012-2013 eğitim döneminde 3. sınıf olanların dikkatine!!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hevesinizi kırmak istememm dilerimki bu sene mezun olabiliriz 3 ve 4ü birlikte alarak ancak sizin gözden kaçırdığınız bir nokta var.aöf öğrenci klavuzunda şöyle bir madde var lisans mezunları en az 240 kredi tamamlayarak mezun olurlar.Şimdiye kadar biz ancak en fazla 144 kredi alabildik.mezun olabilmek için 96 kredi daha gerekli her dönem en fazla 45 kredi alırsak 6 kredi eksik kalıyorki buda büyük ihtimalle bir sonraki seneye kalıyor demektir.ama dilerim benim bu hesaplamam gibi olmazda bu sene mezun oluruz bunu ben sizlerde olumsuza hazırlıklı olun diye söylüyorum...

Tepki Skoru
0
Psikoloji dersini daha evvel programa dahil etmediler; 4.sinifta şimdi görüyorum ben de; yaklaşik 2 aydir öğretmenlik yapiyorum, çocuklardan nasil ayrilabilirim bilmiyorum, onlar da çok aliştilar bana;24 tane minicik yavru, gözlerime öyle derin öyle masum bakiyorlar ki her akşam ayrilirken. Bu tamamen vahşet; kiniyorum kiziyorum. Bunun faturasini kime ödetiyorlar ;o masum yavrulara mi; bize mi?
O halde neden o, öğretmenlik yapabilir imzali mühürlü yaziyi verdiler ki...hata kimde ve neden birileri hep aci çekiyor?
Buradan sayin başbakanima sesleniyorum; çocuklara ve eğitime verdiği önem itibariyle en kisa zamanda bu haksizliği görüp ilgili makamlara talimat verecektir.

Hiç kimse çikip bana şunu demesin arkadaşlar; önce mezun ol! Ben çekirdekten yetiştim, yillarca öğretmenlik yaptim ayni zamanda okudum da.bu yil son siniftayim,işimi seviyorum,çocuklari seviyorum, biraksinlar işimi yapayim, bana psikoloji dersini engel gösterenler, başka alanlardan mezun olup da anasinifi öğretmeni vasfi altinda o minicik ellere bir başka aday göndermesinler. Bunu yapmasinlar allah aşkina...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle