Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 ÖSS de Açık öğretim okul öncesi öğretmenliği

Tepki Skoru
0
ben kızmeslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum aöf 4yıllık için kaç puan gerekli bilen varmı

Tepki Skoru
0
nasıl oldugunu bilmiyorum acık öğretimin bende acık öğretime gitmek istiyorum ama nasıl oldugunu bilmiyorum bilgisi olan varsa bana da soylerse cok memnun olurum şimdiden tsk ler

bar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 4 yıllık açık öğretim için neredeyse normal 4 yıllık üniversite puanı kadar almanız gerekiyo yani diyelim normal çocuk bgelişimi bölümü 330 sa açık öğretim 300 oluyo yani arada pek fark olmuyo diye biliyorum
ama 2 yıllık açıköğretimin puanı farklı

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar AÖF OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ nin diğer açık öğretim bölümleri gibi barajı aşmak yetmiyor.Kız Meslek Lisesi Çocuk gelişimi mezunu olmak gerekiyor.eğer kontenjan dolmazsa diğer okullardan alınıyor.Aöf 3. sınıfta staj başlıyor eğer çalışıyorsanız çalıştığınız okulda danışman hocanızın gözetiminde yapıyorsunuz 4.sınıfta çalışıyor olsanız bile haftanın bir tam gini staja gitmek zorundasınız.O gün çalıştığınız okulda ücretsiz izinli sayılıyorsunuz.Planlarınızı internet üzerinden yolluyorsunuz hocalar da size internet üzerinden dönüt veriyorlar..

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BİRİ BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ BN BU SENE SINAVA GİRDİM VE AÖF OKULÖNCESİNİN PUANI TUTUYOR GİTMEK İSTİYORUM KOŞULLARDA ŞU YAZI VAR ANLAYAMADIM BİLEN VARSA AÇIKLAYABİLİR Mİ BANA Bu programa
kayýt yaptýracak öðrenciler, Okul Öncesi Eðitim Kurumlarýna
Öðretmen Yetiþtirilmesi projesine iliþkin, Anadolu Üniversitesi ve
Milli Eðitim Bakanlýðý arasýnda imzalanan 25.01.2000 tarihli protokol
kapsamı dışındadır

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BİRİ BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ BN BU SENE SINAVA GİRDİM VE AÖF OKULÖNCESİNİN PUANI TUTUYOR GİTMEK İSTİYORUM KOŞULLARDA ŞU YAZI VAR ANLAYAMADIM BİLEN VARSA AÇIKLAYABİLİR Mİ BANA Bu programa
kayýt yaptýracak öðrenciler, Okul Öncesi Eðitim Kurumlarýna
Öðretmen Yetiþtirilmesi projesine iliþkin, Anadolu Üniversitesi ve
Milli Eðitim Bakanlýðý arasýnda imzalanan 25.01.2000 tarihli protokol
kapsamı dışındadır
arkadaşım eğer kız meslek lisesi çocuk gelişimi çıkışlıysan ve puanın tutuyorsa yerleşebilirsin..

ben de açıköğretim okulöncesi öğretmenliği okuyorum ordan biliyorum..:)

Tepki Skoru
0
ben şu anda okulöncesi açıköğretim okuyorum seneye tekrar sınava gireceğim eğer örgüm kazanırsam açıköğretimdeki kaydım silinir mi?

Tepki Skoru
0
slm kızlar..ben acık ögretim lise okuyorum cocuk gelısı ve bu sen son senem.acıktan unı okumak ıstıyorum ama hıcbır bılgım yok malesef bana bılgı verıcek olan varmı?

Tepki Skoru
0
ben bu sene 410 la yerleştim puanı örgüne yakın yani kitaplarını alıp nisan ve mayıstaki sınavlara hazırlanıyosun yanlızca farkı ders görmüyoruzz :):)

Tepki Skoru
0
tesekkur ederım canım:) 2 senelık varmı acıktan? bıde bu son senem ve kredı toplamaya calısıorum dısardan ılk daha sınavlara gırmeden once benım kredım 6ydı :S ve suan 131 yaptım okul ve dısardakı sınavlarla beraber alanda 82 nekdar ugrassamda bı turlu yukselmıo onumde 3 donem daha var sızce bu kredı ıyımı:S kafayı yıcem artık bı bıtıremedm gıttı..

Tepki Skoru
0
açıktan 2senelik okulöncesi öğretmenliği yok.. 4yıllık açıköğretim var..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle