- Tepki Skoru
- 0
arakadaşlar 29.000 le yerleşemedim en son kaçla kapattı a.ö.f bilginiz var mı?
bu puan ve sıralama ygs 4 mü acaba arkadaşlar ygs 4 lemi yoksa 5 lemi alındı hiç anlamadım...bu arada puanım 369 küsr sıramda 24.435ti
aöf okul öncesi öğretmenliğinde tüm dersler uzaktan verilmekte canım maaleseff..bende aöf okul öncesi öğrt. kazandım yalnız size bi sorum olacaktı bu faklte eskişehirde var mı ve istersek orada eğitim görebiliyor muyuz?
güler arkadaşım bende epeydir mücadele ediyorum bu senede olmadı ama vakti zmanı var diye düşünüyorum inşallah kazanacağım inanıyorum bu sene 2 yıllık farklı bir bölüme yerleştim puanım kırılacak ben yinede tekrar sınava girecem belki kaznabilirim olmassa seneye birdaha yılmak yokkazanamayan arkadaşlar pes etmesin sabırla mücadele eden kişilerin istedikleri mutlaka gerçekleşiyor.her şeyin başı sabır ve mücadele ben bu sene aöfyi kazandım tek tercihimdi ve istediğim oldu.ama burayı kazanana kadar hayatımda hem bir çok şeyi ertelemek zorunda kaldım hemde kendimden fazalsıyla ödün verdim ama pes etmedim çünkü sonunda istediğime kavuşacağım inancını hiç bir zaman kaybetmedim ve inancımda da yanılmadım çünkü inanadığınızda ve sabırlı olduğunuzda istediklerinizin mutlaka önünde sonunda gerçekleştiğini göreceksiniz..unutmayın arkadaşlar her gecenin sonunda bir gündüzü var ve sizin içinde bir gün gün doğacak...
Taban puanlar açıklandı ösym'nin sitesinde de var..kaç puanla yerleştiniz acaba?...
Tebrik ederim...:congratulationscut4bnde ankara ünv. çocuk gelişimne yerleştm![]()