Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 LYS Tercih Sonuçlarımızı Paylaşalım

Tepki Skoru
0
arakadaşlar 29.000 le yerleşemedim en son kaçla kapattı a.ö.f bilginiz var mı?

Tepki Skoru
0
bende aöf okul öncesi öğrt. kazandım yalnız size bi sorum olacaktı bu faklte eskişehirde var mı ve istersek orada eğitim görebiliyor muyuz?

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
yerleşen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum ... hayırlı olsun darısı dğer arkadaşlarımızın başına

Tepki Skoru
0
kazanamayan arkadaşlar pes etmesin sabırla mücadele eden kişilerin istedikleri mutlaka gerçekleşiyor.her şeyin başı sabır ve mücadele ben bu sene aöfyi kazandım tek tercihimdi ve istediğim oldu.ama burayı kazanana kadar hayatımda hem bir çok şeyi ertelemek zorunda kaldım hemde kendimden fazalsıyla ödün verdim ama pes etmedim çünkü sonunda istediğime kavuşacağım inancını hiç bir zaman kaybetmedim ve inancımda da yanılmadım çünkü inanadığınızda ve sabırlı olduğunuzda istediklerinizin mutlaka önünde sonunda gerçekleştiğini göreceksiniz..unutmayın arkadaşlar her gecenin sonunda bir gündüzü var ve sizin içinde bir gün gün doğacak...

Tepki Skoru
0
kazanamayan arkadaşlar pes etmesin sabırla mücadele eden kişilerin istedikleri mutlaka gerçekleşiyor.her şeyin başı sabır ve mücadele ben bu sene aöfyi kazandım tek tercihimdi ve istediğim oldu.ama burayı kazanana kadar hayatımda hem bir çok şeyi ertelemek zorunda kaldım hemde kendimden fazalsıyla ödün verdim ama pes etmedim çünkü sonunda istediğime kavuşacağım inancını hiç bir zaman kaybetmedim ve inancımda da yanılmadım çünkü inanadığınızda ve sabırlı olduğunuzda istediklerinizin mutlaka önünde sonunda gerçekleştiğini göreceksiniz..unutmayın arkadaşlar her gecenin sonunda bir gündüzü var ve sizin içinde bir gün gün doğacak...
güler arkadaşım bende epeydir mücadele ediyorum bu senede olmadı ama vakti zmanı var diye düşünüyorum inşallah kazanacağım inanıyorum bu sene 2 yıllık farklı bir bölüme yerleştim puanım kırılacak ben yinede tekrar sınava girecem belki kaznabilirim olmassa seneye birdaha yılmak yok :) tebrik ederim hayırlı olsun darsı başımıza

Tepki Skoru
0
ben bu sene bu bölüme 396 puanla girdim.ygs4 başarı sıram 25binlerde galiba ama aöfde başarı sırası çok önemli değil.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle