Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 Kpssde 20 bin Okul Öncesi Öğretmeni Alınacakmış

Tepki Skoru
0
Bende 3 yildi vandayim arkadaŞlar 74 puanla tekİrdaĞdan gelgİm Şİmdİ kpss ye yenİden hazirlaniyorum eskİ puanimin sÜresİ doldu kadroya geÇmek ve buradan gİtmek İÇİn
herkese baŞarilar Şİmdİden.....

Tepki Skoru
0
peki liseden çocuk gelişimi mezunu ve kpss ye girenlerin durumu nasıl olacak bilen biri varmı direk atanabiliyorlarmı yoksa puan geçersizmi oluo?

Tepki Skoru
0
aman 70 almışta karslara atanmış. bilmiyomuydun okuloncesinin zorunlu olduğunu alımın çok olacağını yazmasaydın doğu. 70 almak için bir de kursa mı gittn. buna mı övnüyorsun ben hem müdür velkkiği hem öğretmenlişl yaptım kursa da gitmedim son bir ay çalıştım 70 aldım. yani 70 almak dahilik değildir. ayrıca ben de 75 ile doğuda görev yaptım 3 yıl önce atandım. bizim zamanımızda bu puanal sözlşemli bile zor oluyodu naber... kıskançlık yapma atanan atanır sanane........

Tepki Skoru
0
muhafız ağır konuşmalar yapma milleti yargılamak sana düşmez ! sen kendi aldığın puuana bak kendi kadronu düşün.. eyvallah..

Tepki Skoru
0
20 bin mezun mu var arkadaslar abartmayın artık
6 bin ble versler çok bize

Tepki Skoru
0
sadece branş sınavı yapılsın kpss kalksın arkadaşım yaş yüzünden bekliyo yaş kalksın ülke kalkınsın sonay 42 puanla atansın!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle