- Tepki Skoru
- 0
katılıyorum hocam !
sana katılıyorum hocam nerelerdesin çalışmaya devam heralde.tekrar söylüyorum haziran olmazsa ağustosta allahın izniyle atanacağız panik yok.kesinlikle ücretliye başvurmayın tekrar söylüyorum ücretli başvuruları ağustos atamasından önce başlıyacak ve ona göre atama yapılacak sakın başvurmayın kendi önünüzü kapatmayın.çok yaklaştık artık olacak...ya arkadaşlar niye bukadar evham yapıyorsunuz anlamıyorumki bekleyip göreceğiz bu yorumlarınızı okudukça içim şişti ya hep aynı şeyler yazılmış..hakeden atansın derim ben bu ne ya böyle mantıklı yorumlar yapılsa olmazmı???
yok hocam ilk atama kadrolu olarak atandım . merkez bi okulda görev yapıyorum o yüzden sanırım. suan 27 olmuş meselahocam başvurmadan önce mutlaka ilsis bilgilerinizi güncelletiniz puanınızı da tekrar gözden geçiriniz. sözleşmeli çalıştığınız da sonra dan mı kadroya atandınız 3. seneniz olmasına rağmen puanınız az hizmt birleştirme ile ilgili yazı gelmişti okula ben birleştirdim oradan biliyorum 1 puan bile 1 puandır eş durumunda
bak işte 2008 diyo yani bu ne demek bunların bi çogu atandı demek) acaba yanlışmı düşünüyorum
bencede elfida hocam olmalı ağustosta ben kendimi ona göre şartlandırdım zaten..evet devam ediyordum şimdilik biraz ara verdim derslere ya şu sınav tarihinide çokmu uzatmışlar ne say say sanki o gün gelmicekmiş gibi..hayırlısı artık..sana katılıyorum hocam nerelerdesin çalışmaya devam heralde.tekrar söylüyorum haziran olmazsa ağustosta allahın izniyle atanacağız panik yok.kesinlikle ücretliye başvurmayın tekrar söylüyorum ücretli başvuruları ağustos atamasından önce başlıyacak ve ona göre atama yapılacak sakın başvurmayın kendi önünüzü kapatmayın.çok yaklaştık artık olacak...