Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 haziran ataması ile ilgili bilgi paylaşımı

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Haklısınız hocam.Ama burada iş yöneticilere düşmüyor yöneticilerimiz sizin için çalışıyor site arkasında siz görmüyorsunuz.Burada asıl iş sizlere yani konu açanlara düşüyor.Açılan konu yerine başka konu açıyorlar.Üyelerimiz bu duruma dikkat ederse bizlerde elimizden gelen maksimum özveriyi göstermiş oluruz.

Tepki Skoru
0
diğer sitelerde okuduğum kadarıyla;haziranda yapılacak olan ek atamada geçen yıl 4.sınıf alttan dersi olanlar yani mezun olabilecek durumdadaır şeklinde sınava giren aöf öğrencileri müracat edebiliyormuş arkadaşlar 29 -30 mayısta final sınavına gireceğiz haziran 20 de sonuçlar açıklanıyormuş bu durumda 7 temmuz tarihine diplomalarımız yetişir ve müracat edebiliriz sanırım .benim pek umudum yoktu ama diğer sitelerde millet bi telaşa düşmüş bu drumda olanların başvurusu kabu edilecek diye bi yorum yapın bişeyler söleyin arkadaşlar yada ben nereyi arasam kesin bi sonuç alırım.teşekürler herkese inş. herkes atanır da kurtuluruz bu sıkıntılardan

Tepki Skoru
0
bence başvurunu yap arkadaşım burası türkiye herşey olur daha öncede o şekilde başvurusu onaylanmış arkadaşları duymuştum .ama şunuda araştırmayı unutma mezun olamazda bir yere yerleşmeye hak kazanırsan daha sonra atanabilmen için bir yıl bekleme ihtimalin olur mu acaba ,dedim ya bu arası türkiye her ihtimali düşünmek lazım. pek yardımcı olamadım ama hayırlısı olsun arkadaşım.

Tepki Skoru
4
arkadaşlar elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sizlerde bizlere yardımcı olursanız bu sorunları en kısa zamanda hep birlikte halletmiş oluruz.

Tepki Skoru
0
haziranda dersi geçenlerimi düşünüyoruz biz şimdi anlamadım olsa olsa kaç kiş olucak ki

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar niye bukadar evham yapıyorsunuz anlamıyorumki bekleyip göreceğiz bu yorumlarınızı okudukça içim şişti ya hep aynı şeyler yazılmış..hakeden atansın derim ben bu ne ya böyle mantıklı yorumlar yapılsa olmazmı???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aöfü ve personebi aradım öğrendim çıkış belgesi veya diploma olursa müracat edilebiliyormuş aöf den de sınav sonuçları açıklandktan sonra 2 hafta içinde diplomalar bürolara geliyormuş 7 temmuza yetişirse eğer müracatlarımız kabul ediliyor yetişmezse maalesef müracat edemiyoruz sınav sonuçlarının erken açıklanması için bişeyler yapılması lazım ne yapabliriz?

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar niye bukadar evham yapıyorsunuz anlamıyorumki bekleyip göreceğiz bu yorumlarınızı okudukça içim şişti ya hep aynı şeyler yazılmış..hakeden atansın derim ben bu ne ya böyle mantıklı yorumlar yapılsa olmazmı???
sana katılıyorum hocam nerelerdesin çalışmaya devam heralde.tekrar söylüyorum haziran olmazsa ağustosta allahın izniyle atanacağız panik yok.kesinlikle ücretliye başvurmayın tekrar söylüyorum ücretli başvuruları ağustos atamasından önce başlıyacak ve ona göre atama yapılacak sakın başvurmayın kendi önünüzü kapatmayın.çok yaklaştık artık olacak...

Tepki Skoru
0
hocam başvurmadan önce mutlaka ilsis bilgilerinizi güncelletiniz puanınızı da tekrar gözden geçiriniz. sözleşmeli çalıştığınız da sonra dan mı kadroya atandınız 3. seneniz olmasına rağmen puanınız az hizmt birleştirme ile ilgili yazı gelmişti okula ben birleştirdim oradan biliyorum 1 puan bile 1 puandır eş durumunda
yok hocam ilk atama kadrolu olarak atandım . merkez bi okulda görev yapıyorum o yüzden sanırım. suan 27 olmuş mesela:) bilmiyorum yine güncellettirsem artarmı? bende il dışı ile istanbul anadolu yakasındaki şehirleri yazayım diyorum gelirmi acaba?

Tepki Skoru
0
bak işte 2008 diyo yani bu ne demek bunların bi çogu atandı demek :)) acaba yanlışmı düşünüyorum

evet arkadaşım aynen öyle hatta 44 bile aydın merkeze atanan var bunları yayınlayan arkadaşım yanlış bilgi almış diye düşünüyorum çünkü atanamayanlar yani bizelr toplam 3.500 kişi yokuz bile

Tepki Skoru
0
sana katılıyorum hocam nerelerdesin çalışmaya devam heralde.tekrar söylüyorum haziran olmazsa ağustosta allahın izniyle atanacağız panik yok.kesinlikle ücretliye başvurmayın tekrar söylüyorum ücretli başvuruları ağustos atamasından önce başlıyacak ve ona göre atama yapılacak sakın başvurmayın kendi önünüzü kapatmayın.çok yaklaştık artık olacak...
bencede elfida hocam olmalı ağustosta ben kendimi ona göre şartlandırdım zaten..evet devam ediyordum şimdilik biraz ara verdim derslere ya şu sınav tarihinide çokmu uzatmışlar ne say say sanki o gün gelmicekmiş gibi..hayırlısı artık..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle