Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 öss sonuçlarını burdan paylaşalım

Tepki Skoru
0
2009 öss sonuçları açıklandı arkadaşlar .....sonuçlarımızı burdan paylaşalım kimler kaç puan aldı????

Tepki Skoru
0
:36_7_8:kimin kaç puan aldığını bilmiyorum ama KAYSERİ benden 100 puan aldı:))):36_7_8:derece üstüne derece maş. KAYSERİM:)))

Tepki Skoru
0
317 aldım biyer gelmiycek sanırım..offffffff

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu duyum aldım pek inanmasamda elimde buna dair bi belgede var açık öğretim fakültesi 145 barajı aşanları 2000 kontenjan sınırı ile alıyormuş gerçi ben girmedim öss ye okuyorum zatende eğer doğruysa kesin başvurun derim

Tepki Skoru
0
Sağol arkadaşım ama tam olarak anlayamadım nasıl barajı geçince?? Nasıl bi belge var acaba tam olarak anlayamadım yardımcı olursan sevinirim..

Tepki Skoru
0
dosyayı eklemeye çalıştım ama nedense yapamadım ordaki yazıları kopya yapıyorum...

ANADOLU ÜN‹VERS‹TES‹
A ç › k ö ð r e t i m F a k ü l t e s i

Programýn Amaçlarý
Okulöncesi Lisans Programý'nýn temel amacý; ülkemizin ihtiyaç
duyduðu Okulöncesi Öðretmenlerini, eðitimin kalitesinden
ödün vermeden ve uygun maliyetlerle istenilen sayý ve nitelikte
yetiþtirilmesine katký saðlamaktýr.
Kimler Kayýt Yaptýrabilir?
Programa kabul edilebilmek için Kýz Meslek Liselerinin
Çocuk Geliþimi, Çocuk Geliþimi ve Bakýmý ile Çocuk
Geliþimi ve Eðitimi mezunu olma ön þartý vardýr. Bu koþulu
yerine getiren ve ÖSS' ye girerek ÖSS-SÖZ-1/ÖSS-SAY-
1/ÖSS-EA-1 puan türlerinin herhangi birinden 145 ve üzeri
puan alan öðrenciler bu programa yerleþtirilebilmektedirler.
Bu programýn kontenjaný 2000 kiþi ile sýnýrlandýrýlmýþtýr.
Daha önce bu programdan önlisans diplomasý alarak ayrýlmýþ
olanlar, Lisans Tamamlama baþvurusu yaparak öðrenimlerine
devam edebilirler. Kayýtlar hakkýnda bilgi almak için
http://aofkayit.anadolu.edu.tr adresini ziyaret ediniz.
Mezuniyet Sonrasý
Programdan mezun olan öðrenciler, "Okulöncesi Öðretmeni
Lisans Diplomasý " alýrlar. MEB'in mevzuat hükümlerine göre
ihtiyaç oranýnda Okulöncesi öðretmeni olarak atanýrlar. Ayrýca
mezunlar ayný ya da farklý alanlarda yüksek lisans ve doktora
yapma olanaðýna sahiptirler.

Tepki Skoru
0
Çok teşekkür ederim arkadaşım tam çıkmamış ama okumaya çalıştım. Bu belge bu yılın mı yeni tarihli mi??

Tepki Skoru
0
söz 319 ea 316 aldm başarı sıram iyi başarı sırasına bakılırsa olcak inş ama puana bakılırsa puanalrın 9 puan düşmesi lazım yerleşmem için :(

Tepki Skoru
1
söz 319 ea 316 aldm başarı sıram iyi başarı sırasına bakılırsa olcak inş ama puana bakılırsa puanalrın 9 puan düşmesi lazım yerleşmem için :(
Evet ,puanınız iyi ..tebrik ederim.ama yine de ne olur ne olmaz.başarı sıralaması çok daha önemli.hayırlı olsun.umarım istediğiniz üniversiteye ve bölüme yerleşirsiniz.

Tepki Skoru
0
benim ea1 322 olurmu bu sene arkadaşlar ek puanlı başarı sırası kötü gibi 18binlerdeyim bu sene de olmadı gibi:(((yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim bu puanla

Tepki Skoru
1
benim ea1 322 olurmu bu sene arkadaşlar ek puanlı başarı sırası kötü gibi 18binlerdeyim bu sene de olmadı gibi:(((yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim bu puanla
Puanınız tercih etmeye değer bir puan.bence deneyin.olur gibi.okulöncesi olabilir.ben öyle tahmin ediyorum.

Tepki Skoru
0
Puanınız tercih etmeye değer bir puan.bence deneyin.olur gibi.okulöncesi olabilir.ben öyle tahmin ediyorum.
bende okulöncesi öğretmenliği istiyorum ama tereddütte kaldım başarı sıram kötü gelmiş geçen sene 325le kapamış okulöncesi öğretmenliği bu sene puanlar ne olur onu da bilmiyorum

Tepki Skoru
1
bende okulöncesi öğretmenliği istiyorum ama tereddütte kaldım başarı sıram kötü gelmiş geçen sene 325le kapamış okulöncesi öğretmenliği bu sene puanlar ne olur onu da bilmiyorum
Hocam pek değişeceğini sanmıyorum.Ama sizin şansınız var gözüküyor.Umarım gelir..yani secimizini iyi yaparsanız gelir bence.Ama illa şu üniversite olacak derseniz tercih sayınızı az tutarsanız gelmeyedebilir.Ama şuanda şanslılar arasındasınız.

Tepki Skoru
0
Hocam pek değişeceğini sanmıyorum.Ama sizin şansınız var gözüküyor.Umarım gelir..yani secimizini iyi yaparsanız gelir bence.Ama illa şu üniversite olacak derseniz tercih sayınızı az tutarsanız gelmeyedebilir.Ama şuanda şanslılar arasındasınız.
benim için üniversite önemli değil neresi olursa yazarım...puanların düşmesini umut ediyorum 2007 ile 2008 yılları arasında 7 puanlık bi düşüş oldu inş. bu senede böyle olur...teşekkür ederim:))

Tepki Skoru
1
benim için üniversite önemli değil neresi olursa yazarım...puanların düşmesini umut ediyorum 2007 ile 2008 yılları arasında 7 puanlık bi düşüş oldu inş. bu senede böyle olur...teşekkür ederim:))
İnşallah bu sene bir yere yerleşirsiniz.umudum o yönde.sanki olacak gibi..rica ederim.kolay gelsin.başarılar

Tepki Skoru
0
Bence de olur arkadaşım mutlaka tercih yap, bu yıla göre ea1 322 puan az bi puan değil. Benim 310 geldi, hiç şansım yok gibi :'( Hayırlısı hakkımızda artık diyecek bişey kalmadı..

Tepki Skoru
0
nılay tatlım evet oyle yazıyo senelerdır ama maleseff oyle bişi olmuyoo olsa ben coktan okulu bıtırmıstımm

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben ea1 den 319 aldım.okul öncesi öğretmenlğine greblirmiyim sizce?inş olur çok istiyorm çnkü

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle