Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 bütünleme!!!!

Tepki Skoru
0
o kadar kpss 'ye boşuna mı çalıştık biz ya delircem valla nasıl olcak bu diploma işi ya yetişmezse koca sene o kadar emek boşunamıydı:(

Tepki Skoru
0
Bir ders yüzünden...Korkunç bir durum ya.
Acaba bizim gibi kaç öğrenci var? ya atamaları erteleseler yada mezuniyeti erkene alsalar. Ömrümde böyle içim ah etmemişti.

Tepki Skoru
0
ah ahh bende ah edıyorum ama caresı yok cok kötü bı durum bı caresıolsa keske:(

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar son atamada benim arkadaşım fakültenin gönderdiği mezun durumda belgesiyle başvurmuştu ve bi sorun çıkmadı başvuru esnasında.puanı yetmediği için atanamadı ama gene aynı şekilde başvurucanı söylüyo,

Tepki Skoru
0
arkdaşlar bnde aynı durumdayım en mantıklısı eskişehire gidip dekanla görüşmek bizim hakkımız bu böyle seyretcekmiyis yhaaa bn eskişehire gidicem 25.nde bitio başvurular

Tepki Skoru
0
ben de varım kaçta gidecekseniz hep birlikte gidelim çarşamba

Tepki Skoru
0
:(( evt ya verdm ama Allahın izniyle bişe çıkmazsa eminim ama noolcak şimdi tercih yapamıomuymuşuz :(

Tepki Skoru
0
eğer başvuruları kabul etmezlerse başvuramıyoruz

Tepki Skoru
0
offfffff :( biz bu başvuruyu netten yapmıycakmıyız hocam sonra çıktısını alıp mebe mi götürcez ordamı anlaşılcak yani :(

Tepki Skoru
0
offfffff :( biz bu başvuruyu netten yapmıycakmıyız hocam sonra çıktısını alıp mebe mi götürcez ordamı anlaşılcak yani :(
evet başvuruyu evden yapıp çıktısını mem'e onaylatıyoruz.Ama mezuniyet belgesini ya da kabul ederlerse üniversiteden alacağımız(mezun olabilecek durumda)belgesini onaylatıyoruz.Tabi bu belgeyi onaylamayabilirler.

Tepki Skoru
0
yaaaaaaaaaa boşuna mı milleti ayağa kaldırdım ben ya öff inanamıyorum ya :((

Tepki Skoru
0
ben eskişehirdeyim şu an bir müdette burada kalacağım.puanım belki yeterli olmayabilir ama alım çok olacak bu sebeten diplomalarımızı almaya çalışalım diyorum.Evet arıyoruz aöf 'ü cevap şu: yetiştiricez diyorlar,ama sanmıyorum, buyrun arkadaşlar ben bekliyorum 3-5 kişi kalmayalım:))) şu diplomaları artık alalım..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle