Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 aralık ataması sonuçları ...

Tepki Skoru
0
bende urfa merkez deniliyor ama galiba bi köy okulu yamaçaltı i.ö.o. na atandım önceden aman atanıymda nolursa olsun derdim ama şimdi işler değişti ewde herkes ağlıyo ve 22 yıldır istanbulda yaşıyorum nasıl gidicem ailemi yuwamı bırakıp bilmiyorum sewinsemmi üzülsemmi bilemedim

Tepki Skoru
0
Evet benim durumuma benziyor. Gerçekten zor gibi ama yaşamadan bilemeyiz. Umarım çok güzel günlerimiz olur görev yerlerimizde ama çalışıp puanları artırıp kadroluya geçmek en iyisi gibi en azından atama istenebilir. Ama ülkede herşey çok değişken helede eğitim birimi. Hayırlısı Allahtan

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kırıkkaleye atananlar nerede ben kırıkkale keskine atandım sizlerle buluşmak istiyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar da bende kars merkeze atandım..

Tepki Skoru
0
bende urfa merkez deniliyor ama galiba bi köy okulu yamaçaltı i.ö.o. na atandım önceden aman atanıymda nolursa olsun derdim ama şimdi işler değişti ewde herkes ağlıyo ve 22 yıldır istanbulda yaşıyorum nasıl gidicem ailemi yuwamı bırakıp bilmiyorum sewinsemmi üzülsemmi bilemedim
atama olacakmı olmıycakmı ???
olsa atanabilrmiyiz acaba???
baraj kaç yaaaa??? dediğimiz günlerii unutnayalım
halimize şükredelim bence ben sizi çok iyi hatırlıyorum hocam hayırlı olsun sizin adınızada çok sevindim...
bende mardinin kızıltepe ilçesinin hocaköyüne atandım çok şükür
sinoptan kalkıppp gidicem... ama tüm bunlar için şükrediyorum....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben kastamonu azdavaya atandım.bu ilçeye atanan farklı branşlardan tanıdığınız varmı acaba ya da oraya atanan diğer öğretmen arkadaşlara nasıl ulaşabilirim bileniniz var mı? :(((((

Tepki Skoru
0
(hocam siz düzce yazacam demişsiniz ama orayı ben yazdım puanımda sizden yüksek isterseniz tercihinizi değiştirin.yinede siz bilirsiniz. )

(ilk tercihim hocam puanımda 65 sizinki kaçıncı sırada bilmiyorum amabenim memleketime yakın oldugu için yazdım 2.tercihte bolu sonra izmit sakarya zonguldak var )

AKÇAKOCA HAMİYET SEVİL'İ Yazmadım sevil82 nickli arkdaş yüzünden.Ailem orda edi. Puanım sizden yüksek dedi. Kandım bende. Sildim.. 60 puanla almış okul.
Akçakoca Hamiyet Sevil İÖO şu an ki evime 2 dk uzaklıkta. Ne deyim bilmiyorum, beddua etsem bi türlü etmesem ayrı. Allah büyük, başka birşey demiyorum.

Saf olmayın arkadaşlar ve de çok iyi niyetli..
arkadaşım sizde çok güzel bir yere atanmışsınız atandığınız okul köy okulu gerçi ama bandırmaya çok yakın güzel memleketimi seveceksiniz başarılar dilerim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben tercihlerimi yaparken buraya hiç bakmadım ınanın bana sanırım iyide yapmışım bırbırımızın etkısınde kalmamalıyız bu kadar...

Tepki Skoru
0
hocam hayırlı olsun bu arada.... atanmasını istediğim arkadaşlardan biri de sizdiniz
çaba göstermek çok önemliydi.. olan şeyler için düşünmeyin artık hayırlısı böyleymiş demekkiii
sağolun hocam iyi dilekleriniz için, herkes nasibini ve emeğinin karşılığını alıyor. Öyle de böyle de.. ;)

Tepki Skoru
0
bende kadroya gectim 15 ay sonunda tercih yaptım 76.785 puan ile.Memleketim balıkesirde calışıyorken izmir bergamaya atandım biri daha atandı ayaskente umarım buralardadır görüşürüz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle