Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 aralık ataması sonuçları ...

Tepki Skoru
0
birdaha kendi branşlarına geçemiyorlar değilmi?
hayır sadece kadroluda tercih yaparlarsa geçebiliyor ama adamlar taban 50 olmasında dahi tanıdık biliyorum sıra gelemz bana diyerek okulöncesine başvurdu bu alımda atanmıştır şimdi ne diyelim ağustosta birde onlar da mezun olup bizim bölümden başvuracak iş zorlaşacak gittikçe

Tepki Skoru
0
hocam güzel yere düşmüşünüz doğunun en güzel yeri etraf fuul selcuklu kalıntıları ,yerel halkın içinde Türk çoğunluk var.
Tatvan Ahlat Adilçevaz o çevranin (ağrı van muş ) tatil yeri. artık hısım akrabaya ceviz reçeli getirirsiniz.
teşekkür ederim gerçekten hiç bilmiyorum epeycede moralim bozulmuştu.51 puanla burayı hiç beklemiyordum.küçük çocuğum da var. gidip bakacağız artık tekrar teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 20. tercihim olan urfa ayla yavaşcan anaokuluna atandım puanım 53.333
ben istanbul istiyodum ikitane oğlum var eşimi bırakıp gitmek çok zor olucak beni özlem dolu günler bekliyor
tayinim çıktı ama ben üzgünüm diyebilirim
sayın hocam gerçekten zor. Bende Afyonda çalışıyorum. eşim 14 aralıkta sözleşmeliden kadtoluya atandı urfaya. Burda evde aldık kredi çektik, Puanıda çok yüksekti 76 filan. Afyon gelir diye hep afyon ve yakın çevre doldurduk. 21 de nasıl olsa afyon gelecek diye işaretledik. (Keşke işaretlemeseydik ama oldu bir kere). Şimdi o 14 ocaktan sonra oraya gidip kadrolu başlayacak. ben Afyonda. ki benim gitme durumum da yok. Urfa Üniv.de bölümüm yok. Herşeyde vardır bir hayır hocam... Sağlık olsun..Kaderde var olanı çekeceğiz elbet.

Tepki Skoru
0
ben de 7. tercihim sivas - hafik e atanmışım çok mutluyum. allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin :))

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşlara hayırlı olsun diyorumm.. ama malesef ben de atanamadımm 20 tercihim de istanbul yapmıştım puanım 53 küsürdü fakat ist 55le kapattığı için olmadııı çok üzgünmmm:((((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar suzan bağcı diye bi arkadaş vardı atanamadı mı acaba sayfalarda göremedimde.terçihlerimiz hemen hemen benzerdi diyebilirim.

Tepki Skoru
0
55.765 :) çok komik hocam yıllardır şu moda girmemek için ne ders çalıştım ne sınava girdim. 2010 da inşalah çok çalışıp maltepe yerrleşmeye çalışıcam.
umarım herşey gönlüne göre olur.hatırlarsanız eğer mustafa pars i.ö.o ikimizde yazmıştık.orası galiba 59 almış bende sizim puanı daha yüksek biyodum yanılmışım kusura bakmayın.

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun arkadaşlar bende ilk tercihimle yerleştim diyarbakır merkeze evimden yarım saat uzakta rabbe ne kadar şükretsem azdır.bu arada kadro içinde dersaneme devam edicem devletin ne yapacağıda belli olmaz atanmayan arkadaşlarım üzülmesin inş şubat atamasında onlarda gider.

Tepki Skoru
0
hocam güzel yere düşmüşünüz doğunun en güzel yeri etraf fuul selcuklu kalıntıları ,yerel halkın içinde Türk çoğunluk var.
Tatvan Ahlat Adilçevaz o çevranin (ağrı van muş ) tatil yeri. artık hısım akrabaya ceviz reçeli getirirsiniz.
bitlis ahlat çok gzeldir ve yaşanması çok rahattır

Tepki Skoru
0
Asudeyim hocam atanabildiniz mi? İnşallah gönlünüzden geçen yere atanmışınızdır.

Tepki Skoru
0
benim memleketm güzeldir insanlarıda cok candır osanslı bu sitedemi acaba

Tepki Skoru
0
bnde muğla fethiye Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokuluna atandım :))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle