- Tepki Skoru
- 0
OKUL ÖNCESİ yılda kaç mezun veriyor hiç mi bilen yok ??? yada tahmin eden ???
7bin mezun veriyor..
OKUL ÖNCESİ yılda kaç mezun veriyor hiç mi bilen yok ??? yada tahmin eden ???
meb 2010 şubat ayında 7 bin okul öncesi öğretmen ataması yapacak29 Aralık 2009 20:50 Düzenle Sil 7bin okul öncesinin 3bini kadroluymuş arkdaşlar millieğitim bakanlığından öğrendim 4bin sözleşmeli oleyy kıskananlar çatlasın
mz.curie
ceza alır 1 yıl,sansı 2011 kalır47.106 olmadı...arkadaşımın mardin dargeçit çıktı 21 den...ama gitmeyi düşünmüyor...şubat olayı bana balon haber gibi geliyor ama hakkımızda hayırlısı olsun derim...milli eğitime güvenim kalmadı artık...
hoca'm canınız saolsun.. Hiç işi olmayanlarda var. Haline şükretsin bence. Şubatı bekleyin hocam. ben ümitliyim atanamayan arkadaşlar için..Serkan Hocam hayırlı olsun... hak ettiniz ve kazandınız.. yılda 7 bin mezun çokmuş hocam... o halde bir sonraki atamada ancak o kadar kişi alırlar... bu durumda bizimkinin girmesi için sınava asılması gerekecek... gerçi 46,736 hiç çalışmadan öylesine girmiş... ama bu atama sitresi sanırım tüm arkadaşları yıprattı:.. bizimki bir daha atama lafı duymak istemiyor muş.... gerçi çok şükür kayserinin en büyük özel okulunda ancak yinede atanma beklentisini yaşadı ve olmadı... biraz yıkım oluyor...
hayırlı olsun hocamhoca'm canınız saolsun.. Hiç işi olmayanlarda var. Haline şükretsin bence. Şubatı bekleyin hocam. ben ümitliyim atanamayan arkadaşlar için..
1. TERCİHİM BALIKESİR ERDEK KARŞIYAKA İLÖĞRETİM OKULU.
hayırlı olsun serkan hocam, 2.olarak gelmesini istediğim bi okuldu. bazı sebeplerden dolayı istanbuldaki diğer tercihlerimi daha önceye yazmak zorunda kalmıştım. listede okul puanını görünce hemen aklıma siz geldiniz valla =))) hatta kardeşime söyledim serkan hoca balıkesire gitmiş die =) burada sanki birbirimizi tanıyor gibi olmuşuz... bütün atanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. atanamayan arkadaşlarım inşallah hepinizin gönlüne göre olur.
buarada benim de
1.TERCİHİM İSTANBUL/EYÜP/Turgut Özal İlköğretim Okulu oldu. =) mutluyumm her şey güzel olur inşallah.