Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 aralık ataması sonuçları ...

Tepki Skoru
0
puanım 56,135. ablam sabah erkenden salona gidip beklemeye başladı sağolsun.bide ablam hamile:) orda atama yapılırken ana ekrandan duvara kocaman yansıtıyolarya tv ler dede görüyoruz. sonunda benim adımda o kocaman ekranda görünmüş çok şükür.allah sizede nasip etsin arkadaşalr.

hayırlı olsun hocam çok sevindim adınıza:)
taban puanları da öğrenebilmiş mi??

Tepki Skoru
0
puanın kaçtı,kaçla atandın lütfen bi cevap yaz,hayırlı olsun darısı başımıza..

Tepki Skoru
0
puanım 56,135. ablam sabah erkenden salona gidip beklemeye başladı sağolsun.bide ablam hamile:) orda atama yapılırken ana ekrandan duvara kocaman yansıtıyolarya tv ler dede görüyoruz. sonunda benim adımda o kocaman ekranda görünmüş çok şükür.allah sizede nasip etsin arkadaşalr.
gözünüz aydın hocam darısı bize inş

Tepki Skoru
0
çok sğolun arkadaşlar.puanım 56,135.ilk tercihimdi ona atandım.

Tepki Skoru
0
Hayirli olsun İnŞallah ayni mutluluĞu herkes yaŞar

Tepki Skoru
0
inş hepiniz atanmışsınızdır arkadaşlar. biran önce sizlerden de hayırlı haberler bekliyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar.........................
ben kastamonu 75. yıl yiboya atandım. ilk tercihimdi.bakanlıktaki atama salonuna gitti ablam izledi.orda ana ekranda kocamannnnnnnnn kastamonu 75. yıl yibo yazıyomuş.herkesin ataması hayırlı uğurlu olsun inş.
Hayırlı uğurlu olsun hocam darısı başımıza inşş:))))))

Tepki Skoru
0
arkadaşlar.........................
ben kastamonu 75. yıl yiboya atandım. ilk tercihimdi.bakanlıktaki atama salonuna gitti ablam izledi.orda ana ekranda kocamannnnnnnnn kastamonu 75. yıl yibo yazıyomuş.herkesin ataması hayırlı uğurlu olsun inş.
tebrikleeeeeeerrrrr::D:D:D:D

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar elim ayağım titriyor benimkine akşam eşim bakcak söz verdim ona ama akşama kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum taban kaçta kaldı bi öğrensek arkadaşım bu arada hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle