Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009-2 atamasi kİm kaÇ puan İle nereyİ kazandi

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar meraba bende 72.978 ile sultangazi nene hatun anaokuluna sözleşmeli olarak atandım. atanamayan arkadaşlarda inşş. en yakın zamanda atanırlar. Arkadaşlar işe 15 gün içinde başlıcağımz doğrumu yoksa daha mı erken başlamalıyız.yani bayramdan sonra başlasam bi sorun olmaz değilmi?
meraba benim kadosuz usta öğretici olarak görev yaptığım okula atanmışsınız. hayırlı olsun. gerçi ben başka bi okula atandım. ist içindeyseniz bir an önce belgelerinizi hazırlayıp başvurunuzu yapınız.

Tepki Skoru
0
72.175 tokat erbaa doganyurt ılkogretım okuluna atandımmmmm.herkeze hayırlı olsun
hayırlı olsn hocam tebrik ederim
benim memleketime atanmışsınız
gerçi bakmışsınızdır ama okulunuz güzel
gidiş geliş imkanı var
erbaada güzeldir
tekrar hayırlı olsun:36_7_8:

Tepki Skoru
0
evet istanbul içindeyim ama bayramda memlekete gitmem şart ve ancak dönünce başlayabilirim bayramdan sonra salı günü başlasam acaba çokmu geç kalmş olurum çünkü ablamn düğünü için gitmek zorundayım ve ne yapcağımı şaşırdım çünkü belgeleri toplayınca hemen başlamak zorunda kalıyosunzz.ee banada ilk günden izin vermezler sanırım:( eğer bayramdan sonraki hafta başlasam bi sorunla karşılaşmam umarım değilmi?:(

Tepki Skoru
0
evet istanbul içindeyim ama bayramda memlekete gitmem şart ve ancak dönünce başlayabilirim bayramdan sonra salı günü başlasam acaba çokmu geç kalmş olurum çünkü ablamn düğünü için gitmek zorundayım ve ne yapcağımı şaşırdım çünkü belgeleri toplayınca hemen başlamak zorunda kalıyosunzz.ee banada ilk günden izin vermezler sanırım:( eğer bayramdan sonraki hafta başlasam bi sorunla karşılaşmam umarım değilmi?:(
siz belgelerinizi hazırlayın kurumun telefonu ararsınız 606 19 29. hemen bugün gidecekseniz memlektinize bişi diyemem zaten belgeleri hazırlmak zaman alan bir süreç ben yani okuluma ancak cuma başlayabilceğim mesela.

Tepki Skoru
0
siz belgelerinizi hazırlayın kurumun telefonu ararsınız 606 19 29. hemen bugün gidecekseniz memlektinize bişi diyemem zaten belgeleri hazırlmak zaman alan bir süreç ben yani okuluma ancak cuma başlayabilceğim mesela.
aslında cumaya kadar belgelerimi hazırlayabilrim ama hemen başlamak istemiyorum acaba okul müdüryle konuşsam anlayışla karşılarmı tanıdığınz kadarıyla.. yardımlarınz için çok tşkrlerrr gerçekten

Tepki Skoru
0
aslında cumaya kadar belgelerimi hazırlayabilrim ama hemen başlamak istemiyorum acaba okul müdüryle konuşsam anlayışla karşılarmı tanıdığınz kadarıyla.. yardımlarınz için çok tşkrlerrr gerçekten[/QUO

müdürünüz bayan zaten siz kendisine durumu izah edin. erken başlamk sizin yararınıza olacaktır çünkü sınıfınızı düzenlemniz gerekecek öğrenciler perşmbeden gelecekler bide o gün başvuruyla uğraşmanız zor olabilir. siz yinede görüşün . bu arada nene hatun benim ilk tercihimdi kim atanmış diye merak ediyordum:)

Tepki Skoru
0
müdürünüz bayan zaten siz kendisine durumu izah edin. erken başlamk sizin yararınıza olacaktır çünkü sınıfınızı düzenlemniz gerekecek öğrenciler perşmbeden gelecekler bide o gün başvuruyla uğraşmanız zor olabilir. siz yinede görüşün . bu arada nene hatun benim ilk tercihimdi kim atanmış diye merak ediyordum:)[/QUOTE]

:):) yardımınz için tşkrlerr tekrardan. çok oluyorum ama :)okuldan ortamdan memnunmuydunz siz şuan nereye atandınz acaba?

Tepki Skoru
0
müdürünüz bayan zaten siz kendisine durumu izah edin. erken başlamk sizin yararınıza olacaktır çünkü sınıfınızı düzenlemniz gerekecek öğrenciler perşmbeden gelecekler bide o gün başvuruyla uğraşmanız zor olabilir. siz yinede görüşün . bu arada nene hatun benim ilk tercihimdi kim atanmış diye merak ediyordum:)
:):) yardımınz için tşkrlerr tekrardan. çok oluyorum ama :)okuldan ortamdan memnunmuydunz siz şuan nereye atandınz acaba?[/QUOTE]

ben şu an bağcılara atandım okulda iyi arkdaşlıklarımız vardı ama hepimiz başka yere atndık tabi orda olacak arkadaşlarımızda var:) memnun olacaksın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 73.906 puanla sözleşmeli olarak kocaeli nin körfez ilçesine generak edip bayoğlu ilköğretim okuluna atandım.

Tepki Skoru
0
acaba 60,160 puanla kasımda atanırmıyım şu 17000 söylentisi bizim için mi yardımcı olun lütfen

Tepki Skoru
0
arkadaşlar herkese hayırlı olsun. ben de 75.5 puanla bingöl/solhan yüzen ada anaokuluna atandım. bayramdan hemen sonra gitmeyi düşünüyorum. sorun olur mu sizce?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanımız çok düştü benim en son duyduğum 65 puanla mardin kızıltepeye atandı. herkese hayırlı olsun şimdiden.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu meb sitesinde yeni açılan kurumlara öğretmen ataması diye bir duyuru var bilgisi olan var mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar herkese hayırlı olsun. ben de 75.5 puanla bingöl/solhan yüzen ada anaokuluna atandım. bayramdan hemen sonra gitmeyi düşünüyorum. sorun olur mu sizce?

"Kadrolu öğretmen olarak atananların atama kararnameleri ile sözleşmeli öğretmenlere ait görevlendirme onay
belgeleri PDF formatında il millî eğitim müdürlüklerine internet aracılığıyla gönderilecektir. Kadrolu ve sözleşmeli
öğretmen olarak atanmış bütün adayların adreslerine, görevlerine başlamaları için 7201 sayılı Tebligat Kanunu’na göre
tebligat yapılarak, tebliğ tarihinden itibaren yasal 15 günlük süre içerisinde göreve başlamaları gerektiği bildirilecektir.
Tebligatı beklemeksizin göreve başlamak isteyen kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler, atama sonuçlarının
duyurulduğu tarihten itibaren atandıkları/görevlendirildikleri il millî eğitim müdürlüklerine başvurmak suretiyle göreve
başlayabileceklerdir."

Ne KADAR ÇABUK GÖREVE BAŞLANIRSA O ZAMANDAN İTİBAREN MAAŞINIZ İŞLEMEYE BAŞLAR.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle