Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 il dışı tayinleri

Tepki Skoru
0
selam .il dışı atamalar tam olarak ne zaman başlayacak.toplam kaç okul isteyebiliyoruz..ayrıca okulların puanları belirtilmiyor değil mi ?sadece boş kadro olup olmadığı mı belli oluyor?yardımcı olursanız sevinirim..

Tepki Skoru
0
slm bende dört gözle bekliyodum nihayet bugün il dışı atamaları için kılavuz yayınlandı. 12-23 mayıs başvuru tarihleri toplam 10 tercih yapabiliyosunuz. personel meb den kılavuza ulasabilirsiniz. puan belirtilmiyo sadece hangi il veya ilçe de hangi okullarda açık var o belli oluyo insallah istediğimiz yerlere hayırlısıyla gidebiliriz.

Tepki Skoru
0
Kim nereyi kaç puanla istediğini belirtirse birbirimiz için kolaylık olur en azından puanı yüksek olanla aynı yeri tercih edip etmemekte karar verebiliriz...

Tepki Skoru
0
evet bugun başlayan il dışı atamalar herkese hayırlı olsun...Ben isteyemiyorum eş durumundan zorunlu hizmetten muaf olduğumdan dolayı eşime açık olan yerlere bakacağız..Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun

Tepki Skoru
0
bende isteyeceğim.
ama hangi illeri isteyeceğim konusunda kararsızım.
aydın düşünüyorum.kütahyada olabilir,belki bilecik.

? yani kararsızım.
bakalım ya nasip

Tepki Skoru
0
sesimi duyan yokkk mmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuu
kimse yok mu yardım edecek

Tepki Skoru
0
pardon benim bir sorum olacak gaziantepin d bölgesine 5 eyül 2005 yılında ilk atamayla atandım . 2 yılım doldu il dışı rizeye tayin istemeyi düşünüyorum ilsise girip istek sayfamı açtığımda rize merkez deki anaokullarda tercihler arasında görünüyor ben rize merkezi B bölgesi olarak biliyorum acaba değişti mi? yoksa okullarda farklı puan sistemi mi var?(rize dağınık bir yerleşime sahip olduğu için sahildeki okullar B daha tepelerdeki okullar C, D diye puanlandırılıyormu?)
bu durumda ben açılan sayfadaki okulardan tercihte bulunabiliyormuyum? yoksa B bölgesi olarak gidip daha sonra tekrar rotasyona tabimi tutuluyorum?
yardımınız için teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Mrb.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Bugün il dışı isteğe bağlı yer değiştirmeler başladı.Arkadaşlar bu konuda madur olmamak için herkesin puanını ve istediği yeri buraya yazmasına ne dersiniz.Bu sayede boş ve gereksiz tercih yapmamış oluruz.Benim 63 puanım var ve Samsun-Tokat civarı okulları düşünüyorum Yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar arkadaşıma ve bana farklı sayfa ve tercihler açıldığı için anladığım kadarıyla sayfanda çıkan bütün tercihler durumuna göre ayarlanmış ve hepsini tercih edebiliyorsun livalce.

Tepki Skoru
0
:36_3_12:
Arkadaşlar arkadaşıma ve bana farklı sayfa ve tercihler açıldığı için anladığım kadarıyla sayfanda çıkan bütün tercihler durumuna göre ayarlanmış ve hepsini tercih edebiliyorsun livalce.
ben daha rotasyon görevimi tamamlamadım 2 yıl oldu daha 3 yıl var ben zorunlu çalışma yükümlüsü olarak istekte bulunacağım yani eş değer bölgeye.
sayfamda çıkan okullara tercih edebileceğimi söylemişsin bencede öle olmalı zaten sistem isteyebileceğimiz yerleri çıkarıyor ekrana işte B bölgesi olayı biraz aklımı karıştırmıştı ama şimdi netleşti çok teşekkür ederim ...
iyi geceler..

Tepki Skoru
0
bende 77 puanla manisa, afyon, uşak balıkesiri yazmayı düşünüyorum inş. olur

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben daha aday öğretmen olduğumdan nereler açık göremiyorum çalıştığım okul açık örünüyormu merak ediyorum sakarya taraklı açıkmı il dışına bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim umarım herkesin istediği yer olur

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende konya ya tain istemek istiyorum.merkez de açık görünmüyor.akşehir beyşehir,ılgın,seydişehir ve çumradaki anaokullarında açıklar var.bu ilçeler nasıl.bu okullar nasıl sizce.lütfen bana yardımcı olun.

Tepki Skoru
0
arkadaşım sakarya taraklı açık görünüyormu lütfen söylermisin okulumuza biri gelecekmi çok merak ediyorum bir bakarmısın lütfen

Tepki Skoru
0
Heskes İÇİn Hayirlisi Olsun ArkdaŞlar...

Tepki Skoru
0
slm gülşah sakarya taraklı açık görünmüyo merak etme kimse gelmiyo belki eylül atamalarında gelir. dent arkadaşım sen kaç puanla isteyeceksin merak ettim:)

Tepki Skoru
0
ben aslında birinin gelmesini istemediğimden değil benim okulumda 5 sınıf var ama beş sınıflık öğrnci yok okuluma 5 kadro oluştururlarsa milli eğitim müdürü müdür bizi sıkıştırıyor neden öğrenci az diye valla biz bu srunla uğraşmaktan çok sıkıldık böylece insanın tüm şevkini yok ediyorlar umarım kimse bizim gibi baskı altında çalışmıyordur

Tepki Skoru
0
dent arkadaşım sen kaç puanla isteyeceksin merak ettim:)
110 puanla:)
7. yılımız bitti sayılır.
8yıla geldik

olsun o kadar puancazımız demi yane:36_11_6:

aslında benim yerime başkası olsa tayin istemez.
kim gitmek ister izmirden:)
aslında izmiri çok seviyorum.bende gitmek istemiyorum.
ama özel nedenlerim var.öle gerekiyor.
severek ayrılalım gibi bişi oldu:36_11_6:
ama nasip olursa ileride geri gelirim izmire:)
belki ilerde yerleşirimde ama şimdilik gitmem lazım.

arkadaşlar.
aydının ilçeleri nasıldır.
tavsiye ettiğiniz ilçe varmı.

birde bilecik ve kütahyanın nerelerini tavsiye edersiniz.

Tepki Skoru
0
tam yerini düşünüyorsunuz hemen hemen bütün ilçeleri güzel didim varsa kaçırmayın derim.bence gözünüz kapalı yazın aydını dent hocam

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle