- Tepki Skoru
- 0
teşekkür ederim oralımısınız yoksa yada ordamısınızhayırlı olsun hocam ,ortaklar ilçeden daha çok gelişmiş, çok güzel bir kasabadır
teşekkür ederim oralımısınız yoksa yada ordamısınızhayırlı olsun hocam ,ortaklar ilçeden daha çok gelişmiş, çok güzel bir kasabadır
hayırlı olsun hocam umarım yakın bir yere çıkar tayininz sizinde...eşimin aydın germencik ortaklar ilköğretime çıktı bakalım bana eş durumundan neresi var herkesin hayırlı olsun
ortaklar ilköğretim demişim ama heyecanla )))))))okulun adını ortaklar kurtuluş ilköğretim okuluymuş bakalım bende germencik yada ortaklardaki okullara şansımı deneyecğim hayırlısı .....çöp şiş cenneti evet gamzeciğim geçen sene yemiştim yayık ayranıyla gayet güzeldi :504xn:eşimin aydın germencik ortaklar ilköğretime çıktı bakalım bana eş durumundan neresi var herkesin hayırlı olsun
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim istediğiniz yerdi. Eee artık yaz tatilleri sizdeyizortaklar ilköğretim demişim ama heyecanla )))))))okulun adını ortaklar kurtuluş ilköğretim okuluymuş bakalım bende germencik yada ortaklardaki okullara şansımı deneyecğim hayırlısı .....çöp şiş cenneti evet gamzeciğim geçen sene yemiştim yayık ayranıyla gayet güzeldi :504xn:
hayırlı olsun canım ya sevindim.inşallah eş durumunda güzel yere denk düşersinortaklar ilköğretim demişim ama heyecanla )))))))okulun adını ortaklar kurtuluş ilköğretim okuluymuş bakalım bende germencik yada ortaklardaki okullara şansımı deneyecğim hayırlısı .....çöp şiş cenneti evet gamzeciğim geçen sene yemiştim yayık ayranıyla gayet güzeldi :504xn:
teşekkür ederim bir daha şansınızı deneyib toplanalım aydında)aydın germencik ortaklar vay be süpersiniz hocam.
benim geçen sene tayinim yalovaya çıktı.çok memnunum fakat aydın çıkmadığı için yıkılmıştım.çok şanslısınız.hayırlı olsun.
teşekkür ederim .....inşallah canım öyle olur bakalım heyecanla bekliyorumhayırlı olsun canım ya sevindim.inşallah eş durumunda güzel yere denk düşersin
arası ne kadar ki ....beklerim canım tabiki her zaman başüstünde yerin var....artık bende aydınlı sayılırım değilmiolsun heyecanla olur öyle şeyler..
evet ayranla çok güzel gider çöp-şişler..
belli mi olur belki yazın beraber yeriz.
malum annemler Sökede..
gerçi yazın yazlıktalar ama yazlıkta fazla uzak sayılmaz Kuşadası-Güzelçamlı.
bekleriz artık...
ortaklarda 7 sene okudum germencik ilçesine göre iyi durumda yüzme havuzu var, kuşadasına daha yakın ,ilçe olmak için çok çabaladılar ama olmadıortaklar ilçeden daha çok gelimiş?
aynı yerden bahsetmiyoruz sanırım.
ya benim teyzem orada yaşıyor,gayet iyi biliyorum.
Sökeyede maksimum 20-25 dakikalık mesafededir.
haaa çöp-şiş cenneti deseydiniz sonuna kadar desteklerdim.
:36_11_6::36_11_6::36_11_6:
sadece 7 sene ortaklarda okudum yatılı okulda şirin bir yerteşekkür ederim oralımısınız yoksa yada ordamısınız