teşekkür ederim oralımısınız yoksa yada ordamısınızefepanu şunu yazdı:hayırlı olsun hocam ,ortaklar ilçeden daha çok gelişmiş, çok güzel bir kasabadır
ortaklar ilköğretim demişim ama heyecanla 🙂)))))))okulun adını ortaklar kurtuluş ilköğretim okuluymuş bakalım bende germencik yada ortaklardaki okullara şansımı deneyecğim hayırlısı .....çöp şiş cenneti evet gamzeciğim geçen sene yemiştim yayık ayranıyla gayet güzeldi :504xn:baysaltayfun şunu yazdı:eşimin aydın germencik ortaklar ilköğretime çıktı bakalım bana eş durumundan neresi var herkesin hayırlı olsun
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim istediğiniz yerdi. Eee artık yaz tatilleri sizdeyiz🙂baysaltayfun şunu yazdı:ortaklar ilköğretim demişim ama heyecanla 🙂)))))))okulun adını ortaklar kurtuluş ilköğretim okuluymuş bakalım bende germencik yada ortaklardaki okullara şansımı deneyecğim hayırlısı .....çöp şiş cenneti evet gamzeciğim geçen sene yemiştim yayık ayranıyla gayet güzeldi :504xn:
hayırlı olsun canım ya sevindim.inşallah eş durumunda güzel yere denk düşersinbaysaltayfun şunu yazdı:ortaklar ilköğretim demişim ama heyecanla 🙂)))))))okulun adını ortaklar kurtuluş ilköğretim okuluymuş bakalım bende germencik yada ortaklardaki okullara şansımı deneyecğim hayırlısı .....çöp şiş cenneti evet gamzeciğim geçen sene yemiştim yayık ayranıyla gayet güzeldi :504xn:
arası ne kadar ki ....beklerim canım tabiki her zaman başüstünde yerin var....artık bende aydınlı sayılırım değilmi🙂81gamze81 şunu yazdı:olsun heyecanla olur öyle şeyler..
evet ayranla çok güzel gider çöp-şişler..
belli mi olur belki yazın beraber yeriz.
malum annemler Sökede..
gerçi yazın yazlıktalar ama yazlıkta fazla uzak sayılmaz Kuşadası-Güzelçamlı.
bekleriz artık...
ortaklarda 7 sene okudum germencik ilçesine göre iyi durumda yüzme havuzu var, kuşadasına daha yakın ,ilçe olmak için çok çabaladılar ama olmadı81gamze81 şunu yazdı:ortaklar ilçeden daha çok gelimiş?
aynı yerden bahsetmiyoruz sanırım.
ya benim teyzem orada yaşıyor,gayet iyi biliyorum.
Sökeyede maksimum 20-25 dakikalık mesafededir.
haaa çöp-şiş cenneti deseydiniz sonuna kadar desteklerdim.
:36_11_6::36_11_6::36_11_6: