Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 il dışı tayinleri

Tepki Skoru
0
eşimin aydın germencik ortaklar ilköğretime çıktı bakalım bana eş durumundan neresi var herkesin hayırlı olsun
hayırlı olsun hocam umarım yakın bir yere çıkar tayininz sizinde...

tayini çıkan arkadaşlar hayırlı olsun yeni okullarınız...

Tepki Skoru
0
eşimin aydın germencik ortaklar ilköğretime çıktı bakalım bana eş durumundan neresi var herkesin hayırlı olsun
ortaklar ilköğretim demişim ama heyecanla :))))))))okulun adını ortaklar kurtuluş ilköğretim okuluymuş bakalım bende germencik yada ortaklardaki okullara şansımı deneyecğim hayırlısı .....çöp şiş cenneti evet gamzeciğim geçen sene yemiştim yayık ayranıyla gayet güzeldi :504xn:

Tepki Skoru
0
ortaklar ilköğretim demişim ama heyecanla :))))))))okulun adını ortaklar kurtuluş ilköğretim okuluymuş bakalım bende germencik yada ortaklardaki okullara şansımı deneyecğim hayırlısı .....çöp şiş cenneti evet gamzeciğim geçen sene yemiştim yayık ayranıyla gayet güzeldi :504xn:
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim istediğiniz yerdi. Eee artık yaz tatilleri sizdeyiz:)

Tepki Skoru
0
Benim 95 puanla bursa mudanya güzelyalı anaokuluna çıktı ilk terciğim
herkese hayırlı uğurlu olsun

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun canım ya sevindim.inşallah eş durumunda güzel yere denk düşersin

Tepki Skoru
0
olsun heyecanla olur öyle şeyler..

evet ayranla çok güzel gider çöp-şişler..

belli mi olur belki yazın beraber yeriz.

malum annemler Sökede..
gerçi yazın yazlıktalar ama yazlıkta fazla uzak sayılmaz Kuşadası-Güzelçamlı.

bekleriz artık...
arası ne kadar ki ....beklerim canım tabiki her zaman başüstünde yerin var....artık bende aydınlı sayılırım değilmi:)

Tepki Skoru
0
79 puanım var aydın karacasuda görev yapıyorum antalya kaşı istedim denglik olayında atanamadım bakıyorum benden çok düşük puanlı olanlar atanmış neden olabilir antalyanın puanımı yüksek acaba
Buarada ortaklarda çöpşiş yemeden geçmem didim dönüşü

Tepki Skoru
0
ortaklar ilçeden daha çok gelimiş?

aynı yerden bahsetmiyoruz sanırım.

ya benim teyzem orada yaşıyor,gayet iyi biliyorum.

Sökeyede maksimum 20-25 dakikalık mesafededir.

haaa çöp-şiş cenneti deseydiniz sonuna kadar desteklerdim.

:36_11_6::36_11_6::36_11_6:
ortaklarda 7 sene okudum germencik ilçesine göre iyi durumda yüzme havuzu var, kuşadasına daha yakın ,ilçe olmak için çok çabaladılar ama olmadı

Tepki Skoru
0
hepinize hayırlı olsun arkadaşlar.bakalım seneye ben de isteyebilirim kısmet

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bende karsta görev yapıyordum 36 puanla kayseri'ye çıktı tayinim.herkese hayırlı olsun(kocasinan sancaktepe ilköğretim okulu)

Tepki Skoru
0
gamzeciğim şu an sivaslıtaydım biliyosun herhalde buradan gelişmiştir malum biliyorsun buraları:))))))))

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun ben her yıl 10 puanla bu gidişle puan toplayamam:) yaw ne zor işler bunlar... ama asla anaokulu istemicem bi daha..

Tepki Skoru
0
ben bizim bölümü diğer bölümlere göre şanslı görüyorum tayin konusunda.30 puanla tayın cıkabiliyor.diğer bölümler o kadar sanslı değil.
ezade ciğim birkac yıl sonra sen de istediğin yere atanırsın inşlh.istediğin yere puanın yetmezse artık MEB in atadığı yere razı olacaksın cnm:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle