Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-Ağustos atama klavuzu, tercih formu (kim nereyi yazacak)

Tepki Skoru
0
ben daha tercihlerimin son halini olurturabildim en kısa zamandaa yapıcamm sanırım cuma teslim ederiim bendee..bu arada sınav sonuç belgemin aslı gelmedi daha... gelen arkadaşlar var mıı?? eğer gelemzsee internet çıktısıyla gıtsem sorun olur mu??

Tepki Skoru
0
ben daha tercihlerimin son halini olurturabildim en kısa zamandaa yapıcamm sanırım cuma teslim ederiim bendee..bu arada sınav sonuç belgemin aslı gelmedi daha... gelen arkadaşlar var mıı?? eğer gelemzsee internet çıktısıyla gıtsem sorun olur mu??
sadece mezuniyet belgenizin aslı ve fotokopisi bide nüfus cüzdanınızın aslı ve fotokopisi lazım..başka hiçbişi lazım değil.

Tepki Skoru
0
Fotokopi için aslı gibidir onayına gerek yok arkadaşım, gerçek diplomanın yanında olması gerekiyor. Ona da bakıp fotokopiyi mühürlüyorlar.

Tepki Skoru
0
burcu teş.lerrr...evet pek bişeye gerek yok muşş:))))) bu arada tercıhlerımi pnaylattım bgn artık 21 agustosu beklıyorumm.. hepımız için umarım hayırlısı olurr...

Tepki Skoru
0
valla insan hayatı okadar anlıkki;hiç tercih yapmayacakken bir anda oturup tercih yaptım,atanmam çok zor biliyorum ama denemeye değer diye düşündüm..tercihlerimin çoğu karadeniz;en sona artvin yazdım bakalım nolcak eğer atanırsam çok ama çok şaşırtıcı bir sonuç olcak bu..şimdi bekleme zamanı :)herkesin isteği gerçekleşir umarım

Tepki Skoru
0
ben de 12 tane izmir, 3 manisa, 2 aydın ve 3 erzurum yazdım. 21. tercihi de işaretledim. hayırlısıyla olsun da şimdi çok da önemsemiyorum neresi olduğunnu. perşembe açıklanır değil mi? 21'inde. arkadaşlar bir de atanırsak kaçında okula gitmeyi düşünüyorsunuz? benim rehberlik hocam hemen birgünsonra git girişini yap demişti. erken izin erken emeklilik falangibi bişeylerden bahsetmişti ama şimdi cümleleri tam aklımda değil? sizler ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?

Tepki Skoru
0
Bende yaptım tercihlerimi. Burdur Afyon Balıkesir Bursa ve Ordu. Dört tanesi dışındakiler sözleşmeli. Beklemek çok zor...

Tepki Skoru
0
beklemek çok zor yaaa..
kesin biyerlerin olacağını bilsek çok zor olmıcak beklemek, ama tam ters olunca çok zoooor

Tepki Skoru
0
78.616 puanım senin kaç?açıkta kalmayız inş. bu arada 21. tercihi de işaretlemedim ben.

Tepki Skoru
0
benim72,896 bende işaretlmedim şubatı bekleyeceğim.puanım düşük ama sonlara tahminimce düşük puanla alacak iller ekledim ben.Bu arada arkadaşlar herşey tercihlerinize bağlı. Ben kendi gerçeğimin farkındayım ve hiç kadrolu yazmadım. Hayal kurmaya gerek yok. İllerde de merkezleri yazmadım. umarım sizde dikkatli yapmışsınızdır. Şans artık. Herkese bol şans:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle