ben daha tercihlerimin son halini olurturabildim en kısa zamandaa yapıcamm sanırım cuma teslim ederiim bendee..bu arada sınav sonuç belgemin aslı gelmedi daha... gelen arkadaşlar var mıı?? eğer gelemzsee internet çıktısıyla gıtsem sorun olur mu??
sadece mezuniyet belgenizin aslı ve fotokopisi bide nüfus cüzdanınızın aslı ve fotokopisi lazım..başka hiçbişi lazım değil.ben daha tercihlerimin son halini olurturabildim en kısa zamandaa yapıcamm sanırım cuma teslim ederiim bendee..bu arada sınav sonuç belgemin aslı gelmedi daha... gelen arkadaşlar var mıı?? eğer gelemzsee internet çıktısıyla gıtsem sorun olur mu??
peki diplomanın fotokopisinin okuldan onaylanması falan gerekiyor mu? aslı gibidir onayına gerek var mı diploma fotokopisi için?sadece mezuniyet belgenizin aslı ve fotokopisi bide nüfus cüzdanınızın aslı ve fotokopisi lazım..başka hiçbişi lazım değil.
teşekkürler..Fotokopi için aslı gibidir onayına gerek yok arkadaşım, gerçek diplomanın yanında olması gerekiyor. Ona da bakıp fotokopiyi mühürlüyorlar.
70.151 aldım yani taban puanı zor geçmişim;hep karadenizin ilçelerini yazdım bakalım şans belki çıkar;hakkaten beklemek çok zorhekate kaç puan aldın ki bu kadar umutsuzsun
tercih ettiğimiz iller neredyse aynı ben hep sözleşmeli yazdım kaç puan aldın?Bende yaptım tercihlerimi. Burdur Afyon Balıkesir Bursa ve Ordu. Dört tanesi dışındakiler sözleşmeli. Beklemek çok zor...