Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-2009 Kayserİde Usta Ögretİcİ Atamalari Bellİ Oldu

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben de kayseriliyim. Lisans mezunuyum kpss puanm da 70 in üstünde olduğu halde köyde görevlendirildim. Bu atamayı yapanların ne torpiller çevirdiğini biliyoruz. Benim durumumda olan bir çok arkadaşım var. Mediha madurları sesimi duyun LÜTFEN..bir kaç kişi ile olmuyor birleşelim hakkımızı arayalım. Yanımda olan var mı?
arkadaşım daha önce çalıştın mı hiç görev almayan arkadaşları uzak yerlere gönderliyor diye biliyorum

Tepki Skoru
0
evet 1 yıl görev yaptım, geçen yıl kayseri merkezdeydim.

Tepki Skoru
0
mrb arkadaaşım bende varım.herkes bu durumdan ve günlük planları elde yapmaktan sikayetci ama bir araya gelip birseyler yapalım dedigimizde ortada kimse kalmıyor.bu isimden korkan cok

Tepki Skoru
0
BENCEDE FISTIĞIM; KONUŞ KİM TUTAR SENİ...Bir sen bir de ben varız heralde korkmayın yazın sizde..

Tepki Skoru
0
sevgili asyagül eğer yararlanmayı bilirsen MEDİHA KÖKEN hanımefendi mükemmel bir eğitimcidir.üç yıl onun öğrencisiydim aöf de. bu yıl ayrılmak zorunda kaldım kayseriden ve sakaryada beni yönlendirecek bi öğretmen yok:(lütfen kıymetini bilin size zaman ayırıyo toplantılar yapıyo.......
ben çok iiliğini gördüm biz eylem le yanına giderdik köyden bizimle o kadar ilgilenirdiki onun yaptığı iilikler asla yadsınamaz mediha mağdurları dediğiniz için sizi şiddetle kınıyorum!

Tepki Skoru
0
bende çok iyiligini yardımını gördüm ben öyle bir şey söylemedim lafın nereye gittigine dikkat edin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben ankaradan katıldım kayseri usta öğreticilik seminerine ama atamalarına netten bakamıorum acaba siz hangi adresten baktınız link yazarmısınız??

hfz

Tepki Skoru
0
kps atamalarından önce atamışlar ustaöğretiçileri bu ne hız

Tepki Skoru
0
geçen yılın görevlendirmeleri..ben başlıktan öyle anladım...2008-2009 yazıyor

hfz

Tepki Skoru
0
olabilir bir üstte 2009 yazınca önceki mesajların tarihlerine bakmamıştım

Giriş yap