Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008/2 De Atanamayanlar

Tepki Skoru
0
si sey (sibel hocam) umutlarınızı kırmak istememe ama ; sanırım hesap hatası yapmışsınız. şöyle ki bu yıl giden herkesi sözleşmeli sıranızdan düşmüşsünüz.sadece sadece sözleşmeli gidenleri bu sıralamadan düşebilirsiniz.çünkü kadro namzetleri 700 azaldı . yani sizin sırsnız kadro için 2619-700=1919.,sözleşme için 1772-32=1452. sıra. bu arada unutmadan benim puanım da ;73,024............UMARIM HERKES ATANIR.......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben istanbul üsküdarda sözleşmeli çalışıyorum. geçen yıl aralıkta atanmıştım. bu atamada da kadro istedim ama olmadı. puanım 79.580 ve istanbul kadrolu 79.842 ile almış en son. şu bendeki şansa bi bakar mısınız. bu nasıl iş anlamadım. o kadar ümitlenmiştim ki anlatamam. yıkıldık resmen eşimle. artık ne olacak bilmiyorum. herşeyin hayırlısı olsun. atananlara başarılar dilerim. atanamayanlara da allah kolaylık versin. umarım fazla beklemezsiniz.

Tepki Skoru
0
si sey (sibel hocam) umutlarınızı kırmak istememe ama ; sanırım hesap hatası yapmışsınız. şöyle ki bu yıl giden herkesi sözleşmeli sıranızdan düşmüşsünüz.sadece sadece sözleşmeli gidenleri bu sıralamadan düşebilirsiniz.çünkü kadro namzetleri 700 azaldı . yani sizin sırsnız kadro için 2619-700=1919.,sözleşme için 1772-32=1452. sıra. bu arada unutmadan benim puanım da ;73,024............UMARIM HERKES ATANIR.......
Hocam, benim hesapta hata yok şöyle ki; 2008 kpss ye girip 90 alan kişi de isterse sözleşmeli tercih yapabilir o yüzden sözleşmeli sıralamasında da yer alıyor. O yüzden atanan toplam kişi sayısını düşüyoruz. Ama istisna olanlar da var. 78-80 alıp yüksek yerleri tercih edip atanamayanlar ve tercih yapmayıp bekleyenler var. Bunların sayısı da umarım fazla değildir. Herkese bol şans..

Tepki Skoru
0
2008 kpss klavuzunda sıra öğrenme formunun açıklaması yazıyor, detaylı bilgiye ordan da ulaşabilirsiniz..

Tepki Skoru
0
bu sene atanamayan okadar çok kişi oldu ki her sene farklı bir sistem farklı bir uygulama bende atanamayanlar arasındayım.en çok üzücü olan bu eğitim sisteminin öğretmene değer vermemesi okadar açık varken köle niyetine usta öğretici olarak çalıştırılması.çok emek az ücret.kadrosuz usta öğretci olarak bile hakkımız verilmiyor.basın bile bunu gündeme getirmiyor. sayın hüseyin çelik bilmem şukadar sözleşmeli bilmem şukadar usta öğretci alınacak diye martal atmaya devam ediyor. büyük bir onur gibi.arkadaşlar umut talunun yazısı çok hoşuma gitti basında yer vermesini takdir ettim.yazısın da şöyle diyordu sözleşmeli öğretmenlik için"İşsiz bekleyecek. Amele pazarında. Mevsimlik çalıştırılacak. İş verilirse, ders verilirse o ay 350 YTL filan alacak. İstendiğinde kovulacak. Şahsiyeti olmayacak. Hep korkularla, öfkelerle, sıkıntılarla, endişelerle, ezilerek, üzülerek yaşayacak.Devlete güveni sıfır."okadar içime işlediki benim bu yazısı hak vermemek elde değil diye düşünüyorum.gözler önüne sermiyor mu bu sistemin öğretmenine nasıl değer verdiği?

Tepki Skoru
0
arkadaslar bu 4 b atamaları ne bılgısı olan var mı ve ne zaman basvuruluyor ?

Tepki Skoru
0
71.8 belki şubatta bir ümit diyoruz alımlara baglı olarak :( usta öğreticiliğe başladım bugün bi öğrencimin velisi geldi,öğrenciyi geçen yıl köy okulunun anasınıfına göndermişler öğretmen usta öğreticiydi kpss'ye hazırlanıyordu ilgilenemedi ikinci dönemde bıraktı o yüzden buraya getirdik dedi ama ben bende aynı durumdayım diyemedim:((

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar ne diyorsunuz ben 76.252 aldım ve atanamadım... ne derssiniz atanabilir miyim?...
ve... sonumuz hiç iyi degil çünkü usta öğreticiler boşta kalmıyor....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 76 da durmuş atamalar vede sözleşmeli kadroluda 78 de durmuş bende 73 .653 aldım ama umudum özel eğitim rehabilitasyonda çalışmaya başladım seneye umraım çalışmlaramızın hakkını alırız hepinize başarılar

Tepki Skoru
0
benım puanımda 76 ekımde sözleşmeli olarak alım olacakmış umarım bu sefer sıra gelır. boyle dıyorum çunku 77 ve 78 puan alıpta boş kalanlar olmuş. umarım hepimiz için hayırlısı olur...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 76 alıpta bide ekimde atanırmıyım diye soranlar var. Dalga mı geçiyorsunuz yaa zaten 76 ile kapandı sıra sizde. Ben 73 panla bile umutlanıyorum. Şu 75-76 alanlar atanırmıyım diye sormasın moralim bozuluyor. Hiç mi sayısal bilginiz yok. sıralamada sıra sizde zaten..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu atamalarda atanan arkadaşlar yok mu?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım 77,376 bende kadrolu atanamadım.kadro 78.034 te kaldı.inş şubata olur ama fazla alım olursa tabiki

Tepki Skoru
0
bende atanamayanlardanım canım çok sıkkın hiç olmayacakmış gibi geliyor artık tekrar kpssye hazırlanmak işkence Allah yardımcımız olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle