bu sene atanamayan okadar çok kişi oldu ki her sene farklı bir sistem farklı bir uygulama bende atanamayanlar arasındayım.en çok üzücü olan bu eğitim sisteminin öğretmene değer vermemesi okadar açık varken köle niyetine usta öğretici olarak çalıştırılması.çok emek az ücret.kadrosuz usta öğretci olarak bile hakkımız verilmiyor.basın bile bunu gündeme getirmiyor. sayın hüseyin çelik bilmem şukadar sözleşmeli bilmem şukadar usta öğretci alınacak diye martal atmaya devam ediyor. büyük bir onur gibi.arkadaşlar umut talunun yazısı çok hoşuma gitti basında yer vermesini takdir ettim.yazısın da şöyle diyordu sözleşmeli öğretmenlik için"İşsiz bekleyecek. Amele pazarında. Mevsimlik çalıştırılacak. İş verilirse, ders verilirse o ay 350 YTL filan alacak. İstendiğinde kovulacak. Şahsiyeti olmayacak. Hep korkularla, öfkelerle, sıkıntılarla, endişelerle, ezilerek, üzülerek yaşayacak.Devlete güveni sıfır."okadar içime işlediki benim bu yazısı hak vermemek elde değil diye düşünüyorum.gözler önüne sermiyor mu bu sistemin öğretmenine nasıl değer verdiği?