Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2007-2008 bahar dönemi usta öğreticilik

Tepki Skoru
0
ben bu yıl mezun oldum 2007-2008 öğretim yılında usta ögreticilik başvurusunu kaçırdım acaba şubatta tekrar başvuru yapılıyormu usta öğretici olmak istiyorum izmirde n eyapabilirim tekrar nezaman başvuru var bilen varsa lütfen söylesin

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR halojenite... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
usta öğretici alımları ağustos ayında oluyor.şubatta ikinci bi başvuru olmadı şimdiye kadar.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım sen çalışmak istediğin ile sor.Ama yazın oluyor başvurular.Atamalar yıl boyu isteğe göre alınıyor tabiki başvuranlardan.

Tepki Skoru
0
İstanbulda ağustosta başvurular yapılıyo.Atamalar yıl içinde olabiliyo ama başvurular tekrarlanmıyor.bence sen usta öğrt. le değilde sözleşmeli öğretmen olarak çalışmayı düşün mezun olduğun için.tebrik ederim darısı başıma ve bütün okuyanlara...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle