sevgili arkadar 2005 yılında okulöncesi 3. sınıf gece ve gündüz öğrencileri bir 23 nisanı erzurumun bir köy okulunda işte böyle kutladı. bu etkinlik bizimle başlayan bir ilkti; fakat son olmadı hala devam ediyor...saygılar .........
izzet öğretmenim nadir değil erzurumda her zaman güzel şeyler oluyor ... ama görmek lazım, sadece bakmak yetmiyor, bunun yanında ön yargılı olmamak gerekiyor...saygılar
sevdili arkadaşım bu resimleri eklediğin için sağol.bende 2006 gece mezunuyum.beni tekrar o güne götürdün sağol.hemde resimde tanıdık yüzleri tekrar görmek çok güzeldi,
vallahi hem cok şaşırdım hem de o günleri ne kadar özlediğimi fark ettim resmi yükleyen arkadaşa cok teşekküer ederim ismizi anlıyamadım ama bende 2006 mezunuyum hatta resimde halay çekenlerden biri de benim o gün gerçekten cok eğlenmiştik tekrar o günlere dönmeme vesile olduğun için cok teşşekkür ederim isim olarak tanıdık birileri yok onlarda benim gibi haberdar değiller galıba ... ben onlara öğreteyim bilmemek değil öğrenmemek ayıp dimi..