Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2006 mesleki eğitim fakültesi mezunları

Tepki Skoru
0
Merhaba ben nurcan mesleki eğitim fakültesi 4-f sınıfı 2006 mezunuyum

Tepki Skoru
0
nurcan merhaba arife ben bizim nurcansın demi kıvırcığımız nurcan danışmansın demi merhaba nasılsın iyisin demi ben şuan bingöl karlıovadayım geçen yıl atandım buraya benim msn adresim --------------ulaşırsan sevinirim

döne merhaba iyiyim canım bingöl karlıovadayım geçen yıl kadroya geçtim 1 yıl oldu adaylığım kalktı ağustosta gölcüke alperin yanına tayin istiyeceğim ağustosta düğünüm var sen neler yapıyorsun afyonun ilçesindeymişsin havva diyarbakırda kadrolu satı afyonun ilçesinde sözleşmeli emrah muşta kadrolu naile yine muşta kadrolu esin erzurumda sözleşmeliümmühan ıspartada kadroluaynı beraber atandık onunla fatma samsunlu olan trabzonda sözleşmeli y başka aklıma gelen yok canım ya sen neler yapıyorsun iyisin demi hı unutmadan satı ile merve ve esin ümmühan tuba nur onlar hep evlendi işte öyle haberler sende artık bekliyorum kendine iyi bak görüşelim

Tepki Skoru
0
Evet arifeciğim nurcan ben danışman nurci çok sevindim ya uzun zaman olmuştu cevap yazmayınca görüşemiycez sanmıştım mailini aldım ekledim bende gümüşhanedeyim torul ilçesinde anaokulunda geçen sene kadrolu atandım çok sevindim ya inş görüşürüz kib

Tepki Skoru
0
Yazmana Çok Sevİndİm Arİfecİm Kizlar EvlenmİŞ Valla Bende Afyonda SÖzleŞmelİ Olarak ÇaliŞiyorum Bende Senİ NİŞanima Beklerİm Bende SÖzlendİm NİŞanim Olacak Yakinda İnŞ Ewn Kisa Zamanda GÖrÜŞÜrÜz

Tepki Skoru
0
merhabalarr arkadaşlarr bende 2006 4-E den keziban nurcan nasılsın tanıdın mı beni? atandığına çok sevindim tatlımm.... bu başlık çok iyi olmuşş..

Tepki Skoru
0
Evet keziban tanıdım sağol inş sende atandın
Bizim sınıftan kimleri biliyosun var mı atanan kib

Tepki Skoru
0
canım benim atamam olmadı hazırlanıorum bu yıl hatice çaylı atandı onu bliorum ağrıda. başka görüştüğüm bu yıl hazırlana cahide inci falan var.Cebrail karamanda sçek da çalışıor. senin haber aldıklartın var mı peki canımm??

Tepki Skoru
0
canım durdane atanamadı bu sene yine gircek özlem özel eğitimde çalışıyo trabzonda nihalle karşılaştım o rizede bi anaokulana atanmış hülya müge hacer onlar sözleşmeli yada kadrolu atanmışlar tam bilmiyorum fatma zehra ağrıya atanmış evlenmiş ve sanırım oğlu olmuş bu yakınlar da bu kadar bunlardan haberim var kib görüşürüz

Tepki Skoru
0
merhaba.ben 2006 D mezunuyum.elif temizer.arife seni gördüğüme cok sevindim.bende bu sene atandim.sözleşmeli.kocaeli gebze deyim.

Tepki Skoru
0
Merhaba Arkadaşlar
Ben Elif Erkal 4-j 2006 mezunuyum.Bizim sınıf nerelerdesiniz??

Tepki Skoru
0
ben öss ye bu sene girdim puanım çocuk gelişimi öğretmenliğine yetiyor ama atama olmuyor diyorlar ve anasınıfı öğretmenliği yapılabilniyor m u yardımcı olursanız çok sevinirim

Tepki Skoru
0
merhaba mef liler.bende bu yıl mezun oldum.anaokulu 4-d.herkese selam.

Tepki Skoru
0
mrb forma baktım da 4 L DEN KIMSE YOK BİZİM KIZLAR OLDU BİTTİ TEKNOLOJİ SEVMEZDİ NEYSE BEN CEBRAİL YILMAZ . K.MARAŞTAN..

Tepki Skoru
0
Ben de KAHRAMANMARA'tayım. Kaç mezunusun? Ben 2004 L şubesinden

Tepki Skoru
0
merhaba Tülay tanıdım tabiki.Ben Adapazarına atanmıştım ilk yıl artık Gebzedeyim zorunlu hizmetimi yapmak için.Sen neler yapıyorsun?Umuyorum bu dönemde ataman gerçekleşsin.Okuldan görüştüğün arkadaşlar varsa selamlarımı iletirsen sevinirim.Hoşçakal görüşmek dileğiyle:))

Tepki Skoru
0
2006 çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği 4-g şubesi nerelerdesiniz?????sizleri çok özledim.........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 2006 mezunu afşini arıyorum ondan haberi olan var mı en son erzincandaydı şunda haber alan var mı varsa cevap bekliyorum

arkadaşlar afşini tanıyan var mı cebraille çok yakın arkadaş onunla konuşan varsa yada haberi olan cevap yazarsa çok sevinirim

Tepki Skoru
0
soyadını bilmiyorum afşinin en yakın arkadaşıydı 2006 mezunun bu kadarını biliyorum sadece

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle