Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2006 da olsun bariii

Tepki Skoru
0
benn buket okula pek gelmedığımden kımse tanımaz gercı ama 2006 mezunlar ve ı b subesı nerdesınız.atandınızmı ben kpss bıle gırmedım arkadaşlar kendı okulumu açtım mutluyum özel eğitimdeyım hadı gelın artık hbr almak ıstıyorum artık herkesten

Tepki Skoru
0
selam buket. bende B den. öndeki üçlü gruptan biri...gülsevim,büşra... kim kaldı. HACER:) dostum Adana dayım bende 2 yıldır. burda hep seni merak ediyodum valla. buraya nasipmiş.sen neler yapıyosun...

Tepki Skoru
0
:congratulationscut4 ooo kmleri görüyorum sizleri burda görmek ne güzel bakalım beni tanıcak mısınız?

Tepki Skoru
0
anaa argadaşum sen demi geldin. hoş geldin.. sefalar getirdin. buketi görünce pek bi heycanlandım valla...

Tepki Skoru
0
hacer büşra ay canım benım kızlar sıze ınanamıyorum.hacer canım demek benım memlekettesın sen atandınmı yoksa özeldemısın kız bende osmanıyedeyım mutlaka beklıyorum ok öpt görüşmek üzere

Tepki Skoru
0
meraba kızlar ben rahime bursadayım özelde 9 aylık bir kızım oldu.

Tepki Skoru
0
meraba kızlar ben rahime bursadayım özelde çalışıyorum . 9 aylık bir kızım oldu.

Tepki Skoru
0
bende öznurrr :D hacer büşra gülsevim siz nerelerdesiniz yahu? :) buketi biliorm facebooktan ;)

Tepki Skoru
0
merhaba bende vandayım. iki yıl özelden sonra devlete geçtim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle