Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2000 mezunları

Tepki Skoru
0
ben 2000 yılında mezun oldum tüm arkadaşlara slmlar.yeni üye olduğum için tanışmak istedim

Tepki Skoru
0
mrb.arkadaşlar 2000 yılı mezunları nerde.görüşmeyeli epey uzun oldu.nerdesiniz.

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar 2000 L şubesinden mezunum sınıf arkadaşlarım nerdesiniz

Tepki Skoru
0
Selçuk ünv. mes.eğt. fak. 4-D sınıfı mezunları yazarsanız sevinirim.songül karadağ inan...

Tepki Skoru
0
ben de 2000 mezunuyum ben canan Bücük L şubesi herkese selamlar

Tepki Skoru
0
:36_7_8:bende 2000 mezunuyum D şubesinden yasemin okudur atılgan merhaba songül sevgiler SENİ BURDA GÖRDÜĞÜME ÇOK SEVİNDİM

Tepki Skoru
0
:congratulationscut4Merhaba arkadaşlar. Ben de D şubesindendim. Sizleri gördüğüme sevindim. Songül, Nezahat, Yasemin, Oya; hepinize selamlar.

Tepki Skoru
0
Ümran arkadaşım nerde görev yapıyosun şimdi.Konyadaysan görüşelim .Kadriye ,yasemin ,saliha,ebru,filiz saygın, konyadayız ve hep görüşüyoruz aramıza katılırsan seviniriz...

Tepki Skoru
0
Mrb. Songül şuan sivastayım ilk tayin yerimdi sonra evlendim ve burada kaldım. Konyayı çok özledim ama gelme imkanım yok iki küçük kuzum var birisi henüz 7 aylık bu yıl ücretsiz izindeyim.Arkadaşlara çook slm söyle görüşüyorsanız.Eğer yolunuz Sivasa düşerse burada da bir eviniz var unutmayın sizi misafir etmekten büyük mutluluk duyarım canm umarım görüşürüz..:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
canım benim bende de 1 tane var 2.si yolda 4 aylık hayat işte herkes aynı telaşaelerde.İnşallah yolum düşerse mutlaka uğrarım senide burada görmek isteriz.çok öptm

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar bende 2000 k şubesi mezunuyum ama kim olduğunuzu açık yazmadığınız için tanıyamıyorum belgütay ve bağlar bizden başka bu siteye giren yok galiba keşke bütün arkadaşlar paylaşımda bulunabilsek .bağlar sana daha önce özel mesj atmıştım ama cevap vermedin BEKLİYORUZ 2000 K ŞUBESİ MEZUNLARI

Tepki Skoru
0
ümran selamlar ben yasemin konyaya gelirsen bizde seni bekleriz çocuklarına allah uzun ömürler versin,nursel de bu siteye üye ona ve songülede selamlar biz songül,saliha,kadriye,filiz gün kurduk görüşüyoruz bütün 4-d lilere selam inşallah diğerleride siteye katılırlar onlardanda haber alırız

Tepki Skoru
0
ümran selamlar ben yasemin konyaya gelirsen bizde seni bekleriz çocuklarına allah uzun ömürler versin,nursel de bu siteye üye ona ve songülede selamlar biz songül,saliha,kadriye,filiz gün kurduk görüşüyoruz bütün 4-d lilere selam inşallah diğerleride siteye katılırlar onlardanda haber alırız

Mrb. Yasemincim ben de sizleri burada gördüğüme öyle sevinmdi ki anlatamam orada olmayı çok isterdim kısmet belki bir gün...umarım daha çok 4-d li siteye katılır herkese çok slm byee:36_7_8:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle