Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2 yıllık olupta atanan ya da atama bekleyenler...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben Konya da okuyorum.bu sene mezun olucam inşallah.Kpss ye girdim.2 yıllık olanlar yada meslek lisesi mezunu olanlar nerelere atanıyo?seminere felan katılsak anaokuluna öğretmen olarak atanabiliyo muyuz?meb yeni bişe çıkarmış 60 saatlik seminer sonucunda öğretmen olarak atanılcak diye.bi bilgisi olan var mı?aranızda meslek lisesi yada önlisans mezunu olupta atanan var mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşım henüz 4 yıllıklar atanmayı beklerken 2 yıllıklar nasıl atanacak,zaten 2 yıllık hiçbir okul mezununun öğretmen olarak atanması söz konusu değil.2 yıllıklar ancak ücretli öğretmenlik yapabilir,ya da özelde çalışabilir.60 saatlik seminer başka branş mezunlarının ücretli öğretmen olması içindir.

Tepki Skoru
0
arkadaşım önlisans mezunuysan dgs ye hazırlanıp 4 yıllığa geçiş yap geçen sene ben hazırlandım ve şimdi aöf okulöncesi öğretmenliği 3. sınıftayım hemde 2000 kişi aldılar tercih edersen iiiyi olur. bi düşün kolay gelsin..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle