Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2 yıllık çocuk gelişimine sınavsız geçiş

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kardeşim KML çocuk gelişimi bölümü mezunu sınavsız 2 yıllık çocuk gelişimine gececeğim diyor, bende okuloncesi öğretmeniyim fakat normal lise mezunuyum bu konuda hiç bir bilgim yok.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum sınavsız geçiş nasıl oluyor?

Tepki Skoru
0
bence geçmesin derim bir mağdur olarak 2yıl bitince hiç bir güvencen olmuyor vede 4 yıllığa tamamlamaya çalışıyosun dgs sınavı oluyo ve ünniversteler 3 veya 4 en az 2 kişi alıyo vede kazanmak çok zor bence hiç grmesin ama bana 2 yıllık yeter derse bilemem..

Tepki Skoru
0
öss klavuzunda sınavsız geçiş işarteti olması lazımdı orayı işaretleyince geçiş yapabilio.(yanlış hatırlamıosam). ama sınava girdikten sonra da tercihlerine 2 yıllık ünileri yazarak okul puanıyla geçiş yapabilir.
ben de kml mezunuydum. 2 yıllığa geçiş yaptım orayı bitirdikten sonra dgs ile 4 yıllığa geçiş yaptm. dgs zor bi sınav değil hatta öss den bile kolay ama kontejanı az olduğu için çok fazla kazanan olmuor. ben şanslı olan taraftayım bi çok arkadaşım sınavı kazanamadı tercih sırasındn dolayı çünkü tercihler sınavdan önce yapılıo (dgs için). şimdi hepsi sözleşmeli oalrak çalışıolar...

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim umarım kardeşimde senin kadar şanslı olur

Tepki Skoru
0
ben lise son sınıftayım.bende 2senelıgı dusunuyorum bitincede dgs yi:) okuldakı ogretmenlerde onaylıyolar.. eger dgs olmasa 2sene bittikten sonra sozlesmelı calısırım dıe dusunuyorum. ama sızce yanlısmı dusunuyorum):

Tepki Skoru
0
canım bende önlisans mezunuyum..şimdiki aklım olsa daha çok çalışır 4 yıllık okurdum..çnkü dgs şans işi..şimdi yine öss ye hazırlanıorum..böle sözleşmeli deil ücretli çalışıosun..kadroluların aldığı maaşın yarısından az alıosun..ama tabi yinde sen bilirsin..

Tepki Skoru
0
merhabalar bende malatya açık lise okul öncesi bölümünü bitirdim.diploma notum 4.57 ama geçenyıl sınavsız geçişle yerleşemedim.bu yılda sınavsız geçişmi yapsam yoksa sınavamı girsem karar veremedim.hangisinde şansım daha yüksek sizce?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle