Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

18 Aralık 2007 tarihinde nerelere atandınız

Tepki Skoru
0
atanamyan arkadaslar üzuymesin esim eylülde erzincanin bir ilçesinni koyune 74.990 puanla sözlesmeli atandi,simdi okadar pismanızkı tercih yaptığımıza.bu puanla daha iyi bir yerlere atanabilirdik.orada sartlar çok zor esim zor dayaniyor her an birakip gelebilir,dayanilmaz oldu artık diyor,doguda sartlar çok zor.doğuda merkeze atanmayanlar yani koye atananlar pek sevinmesin çok zor kosullar sizi bekliyor arkadaslar hazirlikli olun,bizi ayrı dusuren bu mem e hergun beddua ediyorum...

Tepki Skoru
0
allah sabır versınn zor tabi köy hayatı hiç kolay olur muu..valla mem herkesin canını az çok yakıyorr..umarım herşey gönlünüzce olurr.. bişey diyemiyorr insan zor tabii ...

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşlar ne zaman başlayacaksınız ya da il MEM'i arayıp bilgi alan var mı burada paylaşabilirler mi? acaba...çünkü farklı tarihler söyleniyormuş...galiba yılbaşından sonra başlanacak deniyor..sizlerin görüşleri nelerdir...

Tepki Skoru
0
evet yılbaşından sonra bunun nedeni bizlere iki kez sözleşme imzalatmamak. en geç 3 ocakta göreve başlamış olacağız Allah kısmet ederse...

Tepki Skoru
0
arkadaşım bu 3 ocak olayını nereden duydun acaba. ben ilçeyi aradım kesin tarih vermediler. 3 ocakta başlamamız için bu günlerde evraklarla başvurmuş olmamız gerekmez mi ilçeye? kesin bi şey duyan olursa lütfen haber versin. birbirimizden esirgemeyelim böyle şeyleri

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 73.094le batman merkeze atandım.16. tercihim.Batmanı bilen var mı?-
---- arkadaşım bende biraz ilerde siirteyim. batman merkezse güzeldir güney en azından siiirtten güzel şehirleşme olarak daha iyi. okul imkanları tabiki okuldan okula farkediyor.okulları biraz tanırım .hangi okula atandınız. hayırlı olsun
şimdiden kolay gelsin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 73.094le batman merkeze atandım.16. tercihim.Batmanı bilen var mı?-

---- arkadaşım bende biraz ilerde siirteyim. batman merkezse güzeldir güney en azından siiirtten güzel şehirleşme olarak daha iyi. okul imkanları tabiki okuldan okula farkediyor.okulları biraz tanırım .hangi okula atandınız. hayırlı olsun
şimdiden kolay gelsin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar batman merkez sabri ülker i.ö.o. kötü bir yerde diyolar ama:S bilmiyorum değildir inş:)

Tepki Skoru
0
Batman Merkeze Atanan ArkadaŞlar İl Merkezİ OlduĞu İÇİn Şanslisiniz.belkİ Okul Çok İyİ DeĞİldİr Ama En Azindan Merkezdesİnİz.batman ŞehİrleŞme AÇisindan GelİŞen Bİr İl.ve DoĞu Hakkinda Bİlgİsİ Olamayanalar İÇİn GÜzel Bİr İl Bİle Dİyebİlİrİz.tebrİkler BaŞarilar

Tepki Skoru
0
ben de 71.342 ile kars arpaçay'ın beldesine atandım herkese hayırlı olsun bakalım şartlar ne durumda.

Tepki Skoru
0
Kars arpaçaylı arkadaşım var çok güzel bir yer olduğundan bahsediyordu. Hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
Kolay Gelsİn ArkadaŞlar...bahtiniz AÇik Olsun...

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşlar acaba yolculuk ne zaman...mem ler farklı şeyler söylüyormuş...sizlerin görüşleri nelerdir...

Tepki Skoru
0
ben ayın 1inde yola çıkıyorum 2sinde ordayım

Tepki Skoru
0
bende öyle düşünüyorum ama aramadan gelmeyin diyorlar sonra burada beklemek zorunda kalırsınız dediler...gidince de kararnameler geç gelirse ne yapacağız ki....

Tepki Skoru
0
atanan herkese hayırlı olsun arkdaşlar...atamayanlarında darısı başınıza arakadaşlar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle