Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

10 Kasım Anma Töreni ve Atatürk ile ilgili tüm faaliyetler

Tepki Skoru
0
slm ben sinem yardimcio olurmusunuz bu formda daha yeniyim ve ataturk ile ilgili bir proje calismasi istyrm ama bulamiorum desteklerinizi bekliorum

Tepki Skoru
0
ATATÜRK(ŞİİR)
Atatürk yoktu,
Düşman çoktu,
Atatürk geldi.
Düşmanı yendi,
Bu güzel yurdu
Bizlere verdi.
umarım işine yarar.

Tepki Skoru
0
Bayrak verme oyununu oynattırabilirsin.Bir bayrak hazırlanır.Bir ebeseçilir.Öğretmen bayrakla ortaya geçer,çocuklardan biri bayrağı alıp kaçar,ebede kaçan çocuğu kovalamaya başlar.Kaçan çocuk ebeye yakalanmadan bayrağı bir başka arkadaşına verirse kurtulur,yakalanırsa ebe olur.

Tepki Skoru
0
arkdaşlar 10 kasımda okulumuzda program hazırlayacağız ama ne yapacağıma tam karar veremedim.ilk aklıma gelen kısa bir skeç yardımcı olursanız sevinirim.bunun dışında ne yaptırabilirim çocuklara grup olarak fikirlerinizi bekliyorum.

Tepki Skoru
0
paylaşımınız için çok teşekkürler.... çok işime yaradı

Tepki Skoru
0
çocuklarım Atatürk ve çocuk hikayesini kısa bir şekilde canlandıracaklar...

Tepki Skoru
0
10 kasımla ilgili oyun müzikli oyunda olabilr ve hikaye varmı acaba şmdiden tşkler

Tepki Skoru
0
selçuk aydın hocamızın verdiği fikir çok güzelmiş teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
çocuklara drama seklinde değilde sınıfa simgesel bir Anıtkabir yapıp(karton ve kutulardan ben yapmıştım) çocuklarla sınıfta bir anma töreni yapılabilir.saygı duruşunu öğrenirler.bir kac cocuk Anıtkabire çiçek koyar.CD dende İstiklal Marşını dinletebilirsiniz....çok iyi bir etkinlik oluyo.ben yaptım.

Tepki Skoru
0
ben de ilköğretimde çalışıyorum biz tören proğramına her yıl atatürk konulu resim ve etkinlik sergisi ile katılıyoruz.tören bitiminde bütün öğrenci ve velilerimizle birlikte sergi açılışı yapıyoruz.daha sonra ilköğretim sınıfları öğretmenleri eşliğinde sergi,mizi geziyorlar çok güzel tepkiler alıyoruz artık bizim okulda bu geleneksel bir hal aldı .resimleride en kısa zaman da yükleyeceğim. size kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
ölümünün dramasımı? böyle bişey asla uygun olmaz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle