Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

1 seans ücreti

su2

Tepki Skoru
0
arkadaşlar artık MİLLİ Eğitmde çalışanlarda belli bir saat karşılığı özel eğitim kurumlarında yarım gün çalışabilielermiş.Arkadaşlarım başvurdu
1seans ücretini bilen varmı

Tepki Skoru
0
sean ücretinin hepsini vericeklerini sanmıyorum ama parttime çalışanlar aylık olarak 400 alıyorlar die biliyorum tabi bu muğla daki bir kurum için geçerli diğerlerini bilemem.
vereceği dersede bağlı bir dil terepisi bir sean için 70TL alıyor bi okul öncesi öğretmeninin bu kadar almayacağı kesin.
sen genede bir araştır derim.. 1seans da olsa özel eğitimde yapabilirmisin bunuda düşün ayrıca!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim de ne kadar alındığı konusunda bir bilgim yok.fakat ben 1 yıldan fzladır bir rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum,okul öncesi öğretmeniyim.bireysel eğitim veriyorum ve son derece ağır mental ve ağır otistik öğrencilerim var.ama inanın ki okadar zor bir iş değil bence son derece zevkli bir iş:))))) yani bence:)))))

Tepki Skoru
0
ücret konusu sorulmuş sanırım arkadaşlar
özel eğitimde çalışan bir arkadaşım var
_günde 8,haftada 40 saat calışanlar yaklaşık 1500ytl alıyorlarmış;
_günde 6,haftada 30 saat calışanlar 1000ytl alıyorlarmış.
saygılarımla....
ama deneyim için özel eğitimde calışmak cok güzel birsey.bende kısa sürede olsa özel eğitimde çalışıp deneyim kazanmak isterim.

Tepki Skoru
0
ben buhafta bir rehabilitasyon merkezi ile görüştüm çalışma saatleri hafta içi 9-6 arası haftasonu cumartesi 9 dan 3 e kadar pazar tatil ve 800 ytl teklif ettiler buarada ben mezunum okulöncesi eğitimden 6 yılda devlet okullarında ustaöğreticilik yaptım.ücret normalmi sizcee

Tepki Skoru
0
Ücret Çok Az Tabiki Kabul Etme Yani Lisans Mezunuysan Usta ÖĞreticiysen Fazla Bile Hemen Kabul Et.ayrica HİÇbİr Kurum GÜnde 6 Saat Derse Girdirmez Yani Girdirmeyi Kabul Etse Bile Haftalik 40 Saat (yani GÜnde 8 Seans)imzalarinizi Bep Te Kullanir.devlet Okulunda ÇaliŞan ÖĞretmen İse Özel EĞİtİm Kurumunda ÇaliŞamaz Sadece Özel EĞİtİm Kurumlari Arasinda 20 20 Olmak Üzere ÖĞretmen PaylaŞilir

Tepki Skoru
0
lisans mezunuyum buket..fakat a.ö.f. olduğumdan sanırım gıcık insanlar ne fark varsa aynı dersleri aldık bizde staj yaptıkk...şeytan diyo bi üniv. daha bitirr..bu sefer içerden olsun

Tepki Skoru
0
bak ben lısans mezunuyum içerden yani:):):):)sana özel eğitim adı altında şunu söyleyebılırım sadece sız evde çalışıp sınava gırdınız ben şahsıma konuşuyorum hiç çalışmadım ben özel eğitim merkezlerini gezip durdum 4 yıl benle fark bu yanı işin herşeyını öğrendım ama anaokullarına gelınce bişey dıyemıcem hiç çalışmadım

Tepki Skoru
0
MEB'e bağlı resmi kurumlarda çalışan öğretmen arkadaşlar haftada 30 saatten az çalışıyorlarsa aradaki farkı özel eğitim kurumunda çalışarak tamamlayabilirler. Haftada 30 saat sınırdır.

Tepki Skoru
0
Şu okul muhabbetini yapmayın arkadaşım. Sana onun muhabbetini yapan adamın bırak iş yerinde çalışmayı at cv ni yüzüne çık. Bir sürü yerle görüşme yaptım. Bir kişi çıkıpta okulun bu sana ona göre muamele gösteririm demedi. Aksine geçmişine göre fazla fiyat verende oldu.. Onemli olan işin içinde kavrulmak. Okul oncesi öğretmenleri sanıyorlar mıki özel eğitimde Türkçe dil etkinliği ve oyun etkinlikleri yapılıyor. Hayır çok daha bilimsel ve profesyonel bir çalışma alanı. Anaokullarınıda görmüş biri olarak yazıyorum. Ayrıca devlette çalışan öğretmenin ne işi var rehabilitasyonda? Bunu hiç etik bulmuyorum. Hem gir devlet kadrosunda ol hemde yeni mezunların yerine çalış. Bu bana göre ne etik ne de doğru!... Herkes oturup en iyi bildiği işi yapsın!.. Ceza konusuna gelince; öğretmenin başka kurumda çalıştığı tespit edilirse memuriyetine son verilir kurumda ceza alır. Bunu nasıl riske edebilirsiniz?

Tepki Skoru
0
Athena arkadaşım sanırım kadrolu öğretmenlerin böyle bir hakkı var. Resmi derslerini etkilemeyecek şekilde dışarda çalışabiliyorlar. Tam emin olmamakla birlikte söylüyorum.
Bu arada kesinlikle sana katılıyorum bu muhabbetin yapılması çok kötü. Ücret çok az daha yüksek olmalı sonuçta sizin de diplomanızı kullanıyorlar. Uzman kadroda gözüküyorsunuz. İşler genelde teori bilgilerle başlar taki pratikte uygulayıp deneyim kazanan kadar. Bunun için bir yerden başlamak gerek. Bence özel eğitim kurumları bir yerden başlanası bir kurum. Gerçekten de zevkli bir iş.. Heyecan verici, şükür ettirici.. Çok şefkatli, sevecen olmalısınız. Bu işi sevmelisiniz. Kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar...kayseride özel eğitimlerin verdiği ücretler hakkında bilgisi olan var mı?çok eziyormalarmış die duydum birde??

Tepki Skoru
0
nasıl yani ??sımdı ben devlette kadrolu ogretmenım bos kalan saatlerımde ozel egıtımde calısabılrmıyım boyle bişi varmı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yıllardır rehabilitasyon merkezlerinde en çok yıpranan ve en az maaşı alan okul öncesi öğretmenleridir.kuruma gelen davranış problemli,saldırgan..vb öğrencileri eğitime alan yine okul öncesi öğretmenleri.(işini doğru ve düzgün yapan kurumlarda var ama malesef azınlıkta)
ne zaman öğretmenlerin atamaları oldu ve kurumlardan ayrılmalar oldu okul öncesi öğretmenleri değerlendi.
kurumun ağır yükünü öğretmenler en fazla parayı özel eğitimciler,fizyoterapistler ve psikologlar aldı. haksızmıyım. lütfen özel eğitim kurumlarında düşük maaşlara çalışmayın.gerekirse fikri olan il il maaşları,şartları paylaşsın.

Tepki Skoru
0
yeni çıkan yasaya göre psikologlar aynı anda ıkı okulda çalışabılıyorlar ama okulöncesi ya da diğer branşlar için böyle birşey yok dıye bılıyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle