Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
Siz hayal kurarsınız hayat yıkar. Bazıları buna yaşamak der ama...........
Siz hayal kurarsınız hayat yıkar. Bazıları buna yaşamak der ama...........
seni çok iyi anlıyorum....herşeyin boş olduğunu düşünüyosun ..pişmalıklar yaşıyosun...geriye dönüp baktığında hem özlem hem hüzün hem de nefret duyuyosun...ama işte elden bişey gelmiyoo...zaman herşeyin ilacı ...
sanırım hepımız aynı duyguları yaşıyoruz belkı de son ıkı yıldır ılk kez buraya yazacağım daha da kımseyle paylaşmadım ama ben bu duyguları ıkı yıldır yaşıyorum gece yarısı ağlayarak uyanmalar, kendını sahıpsız ve yalnız hıssetmeler, herşeyın boş gelmesı,ınsanlara güvenmemek neredeyse gülen ınsanlardan bıle nefret etmek ve sunu söyleyeyım bu yaşanmışlar benı su anda şöyle bır buket yaptı.
*sadece aılen için herşeyı yap hatta onların herşeyını sen sırtlan...
*aaaa buket senın duygularınmı var aşkolsun hemen yoket bakalım.......
*ne yaparsan genç yaşta yaparsın hemen bütün sorumlulukları al...........
*BÜYÜK OYNA.......
*veeee en önemlısı baban yok artık güvenebıleceğin bır ınsan yok ,hata yaptığında sana olur böyle şeyler kızım dıyecek sarılıp ağladığında tamam gectı dıyecek kımse yok sakınnn bellı etme kımseye akıt içine gözyaşlarını ve sus ..............
*senın bır derdın yok sen ınsan değilsin hatta sakın bişey bellı etme...........
*HERKESIN YARASINI SAR AMA SAKIN İÇİNDEKİ YARANIN BÜYÜKLÜĞÜNDEN KIMSEYE BAHSETME...................
böyle bır hal aldım sakın bu duruma düşmeyın mümkün olduğunca yaşayın duygularınızı paylaşın ben gerı dönemeyecek bır haldeyımmmmmm
tşkler senın açtığın konu bak bızlerıde nasıl sölettırdı dımı
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!