Zihinsel Engelli Çocuk 15 Gündür Kayıp

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuğba Ekinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:45
Puanları 0
Solutions 0
Katılım
20 Kas 2012
Mesajlar
2
Tepki Skoru
0
Puanları
0
@Tuğba Ekinci
[h=2]Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde 26 Ekim'de Kurban Bayramı'nın 2'nci günü evden, şeker toplamak için evden çıkan zihinsel engelli 15 yaşındaki Doğan Vurmak'tan bir daha haber alınamadı.[/h]






Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde 26 Ekim'de Kurban Bayramı'nın 2'nci günü evden, şeker toplamak için evden çıkan zihinsel engelli 15 yaşındaki Doğan Vurmak'tan bir daha haber alınamadı. Anne Adalet Vurmak, kayıp çocuğunun bulunması için yetkililerden yardım istedi.
Dicle Mahallesi'nde oturan 7 çocuklu Vurmak çiftinin 2'nci çocuğu olan Doğan, Kurban Bayramı'nın ikinci günü sabahı evden şeker toplamak için çıktı. Çocuğunun akşama kadar eve dönmemesi üzerine endişelenen anne Adalet Vurmak, çıkıp aramaya başladı. İlçede gidebileceği her yere bakmasına rağmen oğlunu bulamayan Adalet Vurmak, durumu polise ve jandarmaya bildirdi.
Yaklaşık 15 gündür çocuğunun kayıp olduğu belirten Adalet Vurmak, "Doğan, bayramın birinci günü şeker ve et toplamak için evden ayrıldı. Akşam saatlerinde eve geldi. Oğlum, ertesi gün tekrar gitmek istedi. Ben bırakmak istemedim. Daha sonra benden habersiz evden ayrılınca, akşama kadar gelmesini bekledik. Doğan, akşam eve dönmeyince polise ve jandarmaya haber verdim. Tüm insanlara yalvarıyorum, kendisi zihinsel engellidir. İnsanlar kendisine acıyıp yanında tutabilirler. Oğlumu görenlerin polise haber vermesini rica ediyorum" dedi.
Amca Mustafa Vurmak da yetkililerin yeğeninin bulmasını istedi. - Şanlıurfa / Siverek
 

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri
Üst