Yüzüncüyıl Öğrencileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gafilcadı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
mesleğimizin duyeni Mecit bey, idareciliğinizi tebrik ederim. hayırlı olsun. Başarılar.

mrh necdet bey sizi burda görmek beni daha da sevindirdi.siz de benim için okulöncesinin genç mimarlarındasınız .sizin bilgilerinizden hala yararlanıyoruz bu gidişle de yararlanacağız sizin sevgi pınarınızdan sadece ben değil bütün vanlılar yararlanıyor inşalllah yararlanmaya da devam edecektir.vana gelirseniz görüşelim .şimdiden kolay gelsin.

sayın arkadaşlar yalnız değilsiniz artık ben de 3.sınıf öğrencisiyim

iyi bir eğitim için lütfen tüm arkadaşlarla bilgilerimizi paylaşalım

aramıza hoş geldin.

slm arkadaşlar bende yyü 2007 mezunuyum.Van ı o kadar seviyorum ki burda görev yapıyorum:)

slm arkadaşlar uzun bi zaman olmasına rağmen sizlerle sanal ortamda da olsa tekrar karşılaşmak çok hoş umarım hepiniz iyisinizdir

merhaba.Ben 1998 mezunuyum.Yüzüncüyılda okumak ayrıcalıktır.SEVGİLERLE

slm arkadaşlar uzun bi zaman olmasına rağmen sizlerle sanal ortamda da olsa tekrar karşılaşmak çok hoş umarım hepiniz iyisinizdir
slm arkadaşım ben Nejla nasılsın seninle karşılaştığıma sevindim.Neredesin neler yapıyorsun

selam arkadaşlar
bende yyü mezunuyum(2003) an çok güzeldi ama çokta soğuktu.
okuyan arkadaşımız acaba emine hoca hala ordamı
hepinize selam ve segiler.

selam arkadaşlar
bende yyü mezunuyum(2003) an çok güzeldi ama çokta soğuktu.
okuyan arkadaşımız acaba emine hoca hala ordamı
hepinize selam ve segiler.
hocam emine hanım aydın da adnan menderes ünüversitesinde haberiniz olsun.

SLM ARKADAŞLAR.Ben 2007 mezunuyum.nejdet hocam sizleri unutmadık ama şuan başka yerlerdeyiz.Bütün hocalarıma selam olsun.Bir şey soracaktım.Bizim diplomalar çıktımı acaba bilgisi olan var mı.Bende katılıyorum,VAN'da okumak bir ayrıcalıktır.

leyla 123 ben de 2007 mezunuyum diplomalarımız henüz çıkmadı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri