Yüzüncüyıl Öğrencileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gafilcadı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Mecit Ben Şenay sitede sınıftan başka arkadaşlar var mı?

şenay hocam aramıza hoş geldin.hep sınıfımdan birini bekleridin nihayet sen girebildin.şenay hocam şimdiye kadar bizim sınıftan giren olmadı.belki giren vardırda
h aberimiz yoktur.sizin soyadınız seçkindi değil mi ama şuna altun olmuş.erkan beye selam söyleyin.

slm ben yyüde okuyorum şu anda 3.sınıf öğrencisiyim yeni üye oldum ama bana çok faydası dokunacağıma inanıyorum eminim arkadaşlarım bu siteden bi haber olduklarından girmiyorlar bundan sonra öneririm..

slm ben yyüde okuyorum şu anda 3.sınıf öğrencisiyim yeni üye oldum ama bana çok faydası dokunacağıma inanıyorum eminim arkadaşlarım bu siteden bi haber olduklarından girmiyorlar bundan sonra öneririm..

aramıza hoşgeldin.özelikle bu yıl sizn araç yapmı dersinize çok faydası olacağına inanıyorum.size başarı yıllar diliyorum.

selam arkadaşlar ben levent ya sorun ne anlamıyorum. girişte sorun yaşadığım için yeni hesap açtım aynısı yine oldu. yönetime msj da atıyorum cevap gelmiyor. yine yeni hesap almak zorunda kaldım. benden kaynaklı bir problem olduğunu sanmıyorum ama yine de kendi adıma sizden özür diliyorum. bu arada hoşbulduk mecitilkan.

tşk ederim levent.

merhaba arkadaşlar. ben de yyü anasınıfı öğrt. 2000 yılı mezunuyum. Adım Fatma BOLAT. Sınıf arkadaşlarımla irtibatımı kaybettim. Rize Çayeli'nde görev yapıyorum.

fatma hocam aramıza hoş geldin.bende 2001 mezunuyum.sizin sınıftakilerin çoğunu tanırım hatta bu yıl onlarla seminere katıldık yalovada .

slm arkadaşlar bende yyü 2006 mezunym van anlatlmaz ancak yaşanır

slm arkadaşlar bende yyü 2006 mezunuym van çok güzel bir şehir herkese tavsiye ederm .Ayrıca 2006 mezunları neredesiniz sizinle iletişim kurmak istiyorm

slm arkadaşlar ben gamze yyü 2006 mezunuym Van çok güzel bir şehir orada çok güzel günlerimz geçti

hoş geldin gamze nasılsınız.bizim okula staja gelmiştin değil mi?

evet hocam teşekkürler sağolun siz naslsınız?

bende iyiyim tşk ederim.şuan nerde görev yapıyorsun

ben ahlatta çalışıyrm

ben ahlatta çalışıyrm

sevindim bende fevzi şengül ilköğretimde çalışıyorum.

arkadaşlar ben üye değilim sengül ün sayfasından yazıyorum..98 mezunuyum ..98 mezunlarını bekliyoruz buraya... :) hepinizi çok özledim ...aslı...

aramıza hoş geldin.

merhaba arkadaşlar ben 2002 van mezunuyum herkese sonsuz sevgi ve saygılar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri