Yüzen şehir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arjin.02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@arjin.02
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Küresel ısınma dünyanın en büyük sıkıntısı oldu artık. Bunu düşünen bilimadamları yeni yaşam alanları üretmeye başladı.
İşte yüzen şehirler
Küresel ısınma dünyanın en büyük sıkıntısı oldu artık. Bunu düşünen bilimadamları yeni yaşam alanları üretmeye başladı.
Yüzen şehiler projesinin adı Lilypad, yada Türkçesi yüzen nilüfer yaprağı. Yüzen Şehirler, son teknolojiyle yapılacaklar. Kendi enerjilerini kendileri sağlayacak bununla yetinmeyip atmosferdeki karbondioksiti işleyebilecek.
İşte yüzen şehirler
Her bir yüzen şehirde yaklaşık 50.000 kişi yaşayabilecek. Projenin ne zaman hayata geçireleceği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı ama küresel ısınma bu hızla devam ederse çok yakında yüzen şehirlere kavuşabiliriz.

teşekkürler dün gazetede okuduğumda benim de dikkatimi çekmişti

aaa çok ilginç yakındada uzaylılar gibi olacaz heralde.teşekkürler

çok ilginç görünüyorlar...

evet bana da öyle gelmişti...

ayyy ben toprağımı isterim...asla orda olmak istemem... rabbim o durumlara düşürmesin bizleri....toprak....toprakkk...toprakkk... ayağım basmalı...teşekkürler....arjin..

ayyy ben toprağımı isterim...asla orda olmak istemem... rabbim o durumlara düşürmesin bizleri....toprak....toprakkk...toprakkk... ayağım basmalı...teşekkürler....arjin..[/Q amin inşallah o günler gelmez.

çok ilginç bilgilendirme için teşekkürler

çok ilginç yav...sağol cnm...

rica ederim sezincim

haa bu arada "küresel ısınma bu hızla devam ederse çok yakında yüzen şehirlere kavuşabiliriz." denilmiş yaa..bence ısınma bu şekilde devam ederse asla kavuşamayız...

merak etme zaten türkiye o şehirlere kavuşamadan bizler boğuluruz

çok garip yaaa bende toprağa basmak isterim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri