Yumurtana iyi bak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nimet ÇAKMAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Nimet ÇAKMAK
Biz geçen hafta sınıf olarak yumurta projesini uyguladık.Baktım çocuklar sürekli evde yada okulda eşyalarını unutuyor bakalım kim sınıfımın sorumluğunu en iyi takip eden çocuğu diye test etmek istedim.Kurallar çok basit yumurtalarını kırmayacaklar her hangi bi yerde kesinlikle unutmayacaklar, kendileri nereye gidiyorsa yumurtalarınıda oraya götürücekler. Herkesin bir yumurta hakkı var.Yumurtaları pet bardağa koyduk surat çizdiler isim verdiler veeee bi hafta dayana bildiler :)...Hiç beklemezdim sınıfımın en küçük öğrencisi kazandı yarışmayı tebrik ettim ve hediyesini verdim bunu fazlasıyla hak etti çünkü.
Eğer sizin sınıfınızda da böle bi problem varsa bu küçük yarışma oyununu oynaya bilirsiniz.
Aklınızda bulunsun paylaşmak istedim :)

Ne güzel bir yarışma olmuş,umarım evdeki ve okuldaki eşyalar da unutulmuyordur artık.Bu güzel düşüncenizi,paylaştığınız için teşekkürler,Nimet Öğretmenim.

Çok farklı ve hoş olmuş...
Çookk teşekkürler hocam :)
Çocuklar için de çok eğlenceli olduğuna eminim... :)

yumurtlr pişmşmiydi öğretmenm (((: farklı ama sanki birz tehlkli bir yarışma gbi...

yumurtlr pişmşmiydi öğretmenm (((: farklı ama sanki birz tehlkli bir yarışma gbi...
yumurtalar pişmiş değildi o zamn kırılınca dağılmaz ki espirisi olmaz diye pişirtmedim hocam :) biraz sınıf battı biraz okullun bahçesi olucak o kadar bi yumurtadan ne olucak.Benim çocukların hepsi sağlam bi tehlikesi yok gibi hocam:emot62: kazasız belasız atlattık şükür.

Ne güzel bir yarışma olmuş,umarım evdeki ve okuldaki eşyalar da unutulmuyordur artık.Bu güzel düşüncenizi,paylaştığınız için teşekkürler,Nimet Öğretmenim.

rica ederim Figen hocam İnş başka arkadaşlarında işine yarar :emot0::congratulationscut4

Çok farklı ve hoş olmuş...
Çookk teşekkürler hocam :)
Çocuklar için de çok eğlenceli olduğuna eminim... :)

Ben teşekkür ederim beğenmenize sevindim hocam artık daha az unutuyolar eşyalarını ya da ilk haftanın etkisi İnş geçmez hemen.:egg61nb:

çok iyi fikir yaa..ben de yapayım bari :;);) fikir için çok teşekkürler nimet öğretmen!!!:36_3_12:

hocam," yumurtayla gelen sorumluluk" hikayesinden esinlenmişsiniz sanırım.çook iyi düşünmüşsünüz...sorumluluk vermek,en sorunlu çocuk da bile işe yarıyor gerçekten.teşekkürler tekrar :)

çok iyi fikir yaa..ben de yapayım bari :;);) fikir için çok teşekkürler nimet öğretmen!!!:36_3_12:

Rica ederim hocam.Biz yaparken çok keyif aldık ve işe yaradığını düşünüyorum veliler bile yarıştı:emot66: aile katılımıda sağlandı bi nevi

hocam," yumurtayla gelen sorumluluk" hikayesinden esinlenmişsiniz sanırım.çook iyi düşünmüşsünüz...sorumluluk vermek,en sorunlu çocuk da bile işe yarıyor gerçekten.teşekkürler tekrar :)

Ben o hikayeyi bilmiyorum hocam ama bulursam Çocuklara anlatıyım bunun üstüne süper pekiştireç olur :36_7_8:

hocam mutlaka bulun,okuyun...çok eğlenceli bir hikaye :)

çok güzel bir çalışma öğretmenim buna benzer sorumluluk çalışmasını da ben yapıyorum. bir hikaye var yumurta ile gelen sorumluluk diye . 1 gün boyunca sizin gibi yumurtasını çatlatmadan koruyana ödül verdim. çok işe yarıyor sınıfa gelince öğretmenim nereye saklayayım diyor bilmiyorum ben karışmam sensin sahibi sen nereye istersen diyorum o zaman daha bir ciddiyetine varıyorlar.

çok güzel bir çalışma öğretmenim buna benzer sorumluluk çalışmasını da ben yapıyorum. bir hikaye var yumurta ile gelen sorumluluk diye . 1 gün boyunca sizin gibi yumurtasını çatlatmadan koruyana ödül verdim. çok işe yarıyor sınıfa gelince öğretmenim nereye saklayayım diyor bilmiyorum ben karışmam sensin sahibi sen nereye istersen diyorum o zaman daha bir ciddiyetine varıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum size Nihal öğretmenim.O anda zaten ciddeyetine varıyorlar olayın bi tanesi beslenmede yemek bile yedirmeye kalktı. Çok hoştu:77wu[1]:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri