YUMURTADA TERE YETİŞTİRME

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ögretmen82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ögretmen82
arkadaşlar bunu mutlaka yapın çok güzel oluyo.ihtiyacınız olan şey boş yumurta pamuk ve tere tohumu
önce bi miktar pamuğu yumurtanın dibine koyuyorsunuz sonra biraz tere tohumunu üzerine atıyorsunuz tekrar nemli pamukla üzerini kapatıyorsunuz bir hafta sonra tereler büyüyor sonra çocuklarınızla tereleri kesip tereyağlı ekmeğin üstüne koyup yiyin çok güzel oluyor.nasıl resim ekleneceğini bilmediğim için koyamıyorum.biz yaptık süper oluyor.

Ayşegül bunu ne zaman yaptınız? Çok merak ettim...

gülşen hocam geçen hafta yaptık çok güzel oldu 6 yaşınkiler büyüdüler kestiler üstünden.tereyağlı ekmekle yediler ikindi kahvaltısında resim eklerdim ama nasıl eklendiğini bilmiyorum

teşekkürler...

ögretmen82' Alıntı:
gülşen hocam geçen hafta yaptık çok güzel oldu 6 yaşınkiler büyüdüler kestiler üstünden.tereyağlı ekmekle yediler ikindi kahvaltısında resim eklerdim ama nasıl eklendiğini bilmiyorum

hocam http://www.7renkakademi.net/yukler2/ adresimie girp ..göz atı tıklayın ve seçeceğiniz resmi seçin yükle ye basın ve biraz bekledikten sonra orada bi link çıkacak o linki kopyalayıp burada mesaj yazdığınız yere yapıştırın okadar ..

tamam inşallah yarın eklerim çünkü resimlerimiz okulda hocam sağolun

rica ederim inşl merakla bekliyoruz kolay gelsin

çok iyi.. teşekkürler..

teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler..

gerçektende ilginç birşey.....hemen deneyeceğim....paylaşım için teşekkürler....

Çok teşekkürler. Gerçektende hem çabuk büyümesi hemde ilgi çekici olması yönüyle çok eğlenceli bir deney.

evet çok güzel..biz çim ekmiştik.ama tere daha mantıklı en azından yeniyo..

bişey sormak istiyorum, yumurta kabuğu görsellik için mi kullanıldı, yoksa kabuktaki mineraller falan da bitkinin büyümesinde etkili olduğu için mi? eminim çocukların ilgisini çekmiştir. teşekkürler paylaşımın için :)

Hemen uygulayacağım teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler güzel bi çalışma:D

Çok teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri